Сравнение на цена Xiaomi Mijia Door Window Sensor 2

0.000
Снимка
Xiaomi Mijia Door Window Sensor 2
Оцени
0.000
Зъздайте безплатно уведомление за по-ниска цена
Цена от

Поради естеството на онлайн пазара цените постоянно се променят. Цената по горе е приблизителна. За да разберете актуалната цена на доставчика моля кликнете на бутона „Купи сега“.

Характеристики

Xiaomi Mijia Sensor 2 сензор за прозорец или врата

общи параметри

Марка: Xiaomi
Продукт: сензор за врати и прозорци
Име: Mi Сензор за врати и прозорци 2
Модел: MCCGQ02HL

технически параметри

Безжична връзка: Bluetooth 5.1 BLE
Захранване: батерия CR2032 (инсталирана)
Работна температура: -10ºC ~ 50ºC
Работна влажност: 0% -95% RH, без конденз

Естетически параметри

Размери: 34 х 32,7 х 14,5 мм
Цвят: Бял

Марка/Модел
Марка
Модел:
Door Window Sensor 2
Оферти
51,39 лв.
Разпродадено
Tomtop.com
Допълнителна информация

Xiaomi Mijia Door Window Sensor 2. Вече и със сензор за светлина

Сензор за магнитна индукция – Сензор за светлина – Предупреждение за неочаквани отвори – Bluetooth 5.1 BLE – Компактен и минималистичен дизайн – Xiaomi Home APP

Представяме ви новия Mi Door and Window Sensor 2, новият сензор на Xiaomi, който ви предупреждава, когато вратата или прозорецът, където го поставите, се отварят. Той е синхронизиран с вашия смартфон, така че можете да получавате известия или да преглеждате историята. Всъщност това е новата версия на Xiaomi Mijia Door Window Sensor 2, но сега включва и сензор за светлина. Не е ли готино? Е, прочетете, за да разберете защо иначе трябва да закупите Xiaomi Mijia Door Window Sensor 2 от price-comparison.info.
Магнитно-индукционен сензор с детектор за отворена/затворена врата

Никога повече не позволявайте врата или прозорец в дома ви да се отварят без ваше разрешение! Сензорът за магнитна индукция открива отворено или затворено състояние на врата или прозорец.

По този начин, ако го използвате заедно с Bluetooth Xiaomi Mi Smart Home Hub (продава се отделно), можете да го свържете към вашия смартфон чрез приложението Xiaomi Home, за да проверите състоянието на Xiaomi Mijia Door Window Sensor 2 по всяко време, навсякъде и получавате сигнали и известия, когато се отвори неочаквано. Всичко ще бъде под контрол!
Свържете го с други интелигентни устройства, за да умножите функционалността му

В допълнение, Mi Door and Window Sensor 2, след като е свързан с Mi Smart Home Hub, може да бъде свързан с други интелигентни устройства, за да увеличи експоненциално неговата функционалност.

Например, ако Xiaomi Mijia Door Window Sensor 2 открие неочаквано отваряне на вратата, той може да активира Smart Home камера, за да запише събитието, да го качи в облака и да изпрати сигнал до телефона ви.
2 в 1: вече и със сензор за светлина

И, както споменахме в началото, основната му разлика с Xiaomi Mijia Door Window Sensor 2 е, че сега включва сензор за светлина, който автоматично определя кога околната светлина е ниска, за да активирате интелигентна лампа или крушка, така че не не се губете отново у дома!
Лесна настройка и свързване – започнете да се наслаждавате само с няколко прости стъпки!

И накрая, Mi Door and Window Sensor 2 се отличава с компактен и минималистичен дизайн, който ще остане напълно незабелязан, заемайки пространство от по-малко от 18 милиметра. Предлага се с лепен стикер на основата, което го прави много лесен за инсталиране. След като го поставите на желаното място, изтеглете приложението Xiaomi Home на телефона си и сканирайте QR кода на продукта, за да установите връзката. Толкова е просто!

Уведомление за спад в цената
Зъздайте безплатно уведомление за по-ниска цена
История на цената

История на цената Window and Door Sensor Bluetooth Version Control, Tür und Fensterkontakt Sensor (Verwendung mit...

История на цената Window and Door Sensor Bluetooth Version Control, Tür und Fensterkontakt Sensor (Verwendung mit...

Ценова информация
  • Този продукт е наличен в Amazon.de, Walmart.com.
  • В amazon.de можете да закупите Window and Door Sensor Bluetooth Version Control, Tür und Fensterkontakt Sensor (Verwendung mit Multifunctional Gateway, Smartphone-Steuerung/Programmierung per Mi Home App) само за €12,99 , което е с 12% по малко от цената в Walmart.com ($14.79).
  • Най-ниската цена за Xiaomi Window and Door Sensor 2 Intelligent Door Sensor 2 Mini Pocket Size Sensor Work With Mijia App е била на 07/12/2022 11:51.
Новини
Видео

Xiaomi Mijia Door Window Sensor 2 (Unbox/Setup/Demo)

This week we'll take a look at the new Xiaomi Mijia Door Window Sensor 2, as usual - unboxing, full setup in MiHome, showing all ...