Сравни цена Imilab V1 прахосмукачка робот

0.000
Снимка
Imilab V1
Оцени
0.000
Зъздайте безплатно уведомление за по-ниска цена
Цена отИстория на цената Saugroboter mit Wischfunktion, Roboterstaubsauger, 2700 Pa, Automatischer Staubsammler, LDS Laser…

История на цената Saugroboter mit Wischfunktion, Roboterstaubsauger, 2700 Pa, Automatischer Staubsammler, LDS Laser…

Поради естеството на онлайн пазара цените постоянно се променят. Цената по горе е приблизителна. За да разберете актуалната цена на доставчика моля кликнете на бутона „Купи сега“.

Характеристики

Imilab V1 прахосмукачка робот

Общи параметри
Марка: Imilab
Модел: V1
Функции: засмукване, почистване
технически параметри
Тип навигация: LDS
Номинална мощност: 50 W
Смукателна мощност: 2700 Pa
Капацитет на резервоара за твърди вещества (прахосмукачка): 300 мл
Капацитет на резервоара за твърди вещества (база за зареждане): 3 л
Капацитет на резервоара за вода: 250 мл
Ниво на шум: <65 dB
Батерия
Капацитет: 5200 mAh
Живот на батерията: 100 ~ 250 минути
Време за зареждане: 6 часа
Захранване: 24V, 1.2A
Естетически параметри
Размери: 409 x 397 x 426 мм
Тегло: 4 кг
Цвят: Бял
Съдържание на пакета
1 x Imilab V1 интелигентна робот прахосмукачка
1 x база за зареждане
1 х адаптер
2 х странична четка
1 x Инструмент за почистване
1 x Ръководство за потребителя

Марка/Модел
Марка
Модел:
V1
Оферти
Допълнителна информация

Imilab V1, независима прахосмукачка робот с LDS лазерна навигация, опция за почистване и автоматично изпразване на резервоара за твърди вещества

Прахосмукачка робот – Самостоятелна прахосмукачка – 300ml + 3l резервоар за прах – Автоматично изпразване на резервоара – 250ml електрически резервоар за вода – Мощност на засмукване 2700 Pa – LDS лазерна навигация – Живот на батерията до 4 часа

IMILAB V1, първата и впечатляваща прахосмукачка робот от друга екологична подбранда на Xiaomi. Въпреки че е прекрасен от началото до края, трите му акцента са: 3-литровият резервоар за прах в неговата база за зареждане, тъй като извършва автоматично изпразване на резервоара след всяко почистване; усъвършенстваната LDS лазерна навигационна система, която генерира точни карти на вашия дом; и високата мощност на засмукване от 2700 Pa. Не го пропускайте! Ето всички причини, поради които трябва да закупите IMILAB V1 от sravni-ceni.com.
Автоматично изпразване на резервоара за твърди вещества

Дръжте ръцете си далеч от мръсотията! Функцията за автоматично изпразване на резервоара на прахосмукачката Imilab V1 ви освобождава от тази трудна задача всеки път, когато почиства. Капацитетът на колектора е 3 литра, достатъчно за съхранение на мръсотия за няколко дни. След като се напълни, просто сменете торбата. Това е!
Усъвършенствана LDS лазерна навигационна система

В допълнение, прецизната LDS навигационна система, съставена от няколко усъвършенствани сензора, позволява на вашия Imilab V1 да реши най-добрия маршрут за почистване, като чертае подробни карти на вашия дом в реално време. По този начин Imilab V1 ще почиства много по-задълбочено и ефективно от други подобни прахосмукачки.
Висока мощност на засмукване и възможност за почистване

Друго нещо, което характеризира прахосмукачката робот Imilab V1 е нейната висока ефективност и висока производителност. На максималното си ниво V1 постига всмукателна мощност от 2700 Pa, което успява да отстрани дори и най-натрупаната мръсотия. Но няма да бъде сам в тази мисия: две странични четки го придружават, за да сложат край на космите от домашни любимци и по-големите частици, както и за почистване на труднодостъпни места. И тъй като някои петна не могат да бъдат премахнати само с прахосмукачка, V1 включва и опция за търкане. Ще остави дома ви блестящо чист!
5200 mAh батерия и дълго време на работа

Прахосмукачката робот Imilab V1 е оборудвана и със супер голяма батерия от 5200 mAh, която осигурява време на работа до 4 часа* с едно зареждане. Това прави Imilab V1 идеален за големи домове.

*Данните, свързани с батерията, са получени от вътрешни лаборатории. Действителните резултати може да варират в зависимост от разликите във версията на софтуера, средата и условията на използване и може да не отразяват действителния продукт.
Пълен контрол чрез APP

Точно така, преди да се погрижите за други неща, можете да програмирате времена и режими за почистване, както и да получите достъп до картата, за да зададете зони с ограничен достъп, да решите кои стаи да почистите и т.н., всичко това с няколко щраквания през приложението Mi Home или приложението Imilab Home. По-удобно и лесно от всякога!

Уведомление за спад в цената
Зъздайте безплатно уведомление за по-ниска цена
История на цената

История на цената Saugroboter mit Wischfunktion, Roboterstaubsauger, 2700 Pa, Automatischer Staubsammler, LDS Laser...

История на цената Saugroboter mit Wischfunktion, Roboterstaubsauger, 2700 Pa, Automatischer Staubsammler, LDS Laser...

Ценова информация
  • Всички цени по горе са в Euro.
  • Този продукт е наличен в Amazon.de, Amazon.es, Amazon.it.
  • В amazon.de можете да закупите Saugroboter mit Wischfunktion, Roboterstaubsauger, 2700 Pa, Automatischer Staubsammler, LDS Laser Navigation, 240 Minuten Autonomie, MIJIA / App Control, für Tierhaare und große Häuser само за €229,99 , което е с 38% по малко от цената в Amazon.it (€369,99).
  • Най-ниската цена за IMILAB Robot Aspirapolvere, 3 in 1Mappatura Laser LDS 240min Svuotamento automatico multilivello, Barriere virtuali, Controllo MIJIA APP, Ricarica Auto, per Peli di Animali/ Tappeti е била на 13/01/2024 11:30.
Новини
Видео

IMILAB V1 Vacuuming Robot

Link de compra y review: https://androidpc.es/xiaomi-imilab-v1-analisis-review/