Сравнение на цени - Марка Xiaomi IMILAB

Xiaomi IMILAB

IMILAB е доверен глобален доставчик на решения за сигурност на интелигентния дом. Основана през април 2014 г., IMILAB е известен като водещ доставчик на решения за интелигентна домашна сигурност в Китай, с над 40 милиона продадени камери за сигурност по целия свят. С партньорството си с Xiaomi те се превърнаха в основен доставчик на технологии и продукти за Samsung. Сега компанията продължава да прави иновации, като подобрява техните известни решения за умен дом. Благодарение на интелигентния дизайн и интегрираната безжична технология, спокойствието е само на един клик разстояние.

IMILAB има за цел да бъде повече от лидер на пазара в решенията за сигурност на интелигентния дом. Целта на фирмат е бъде пионер в най-добрите технологии за интелигентен дом чрез постоянни изследвания и иновации. Това означава постоянно създаване на продукти, които защитават, вдъхновяват, свързват и се интегрират безпроблемно в живота на клиентите.

IMILAB иска да изгради свят, в който вие и вашият дом винаги сте свързани. Това е място, където можете да сте сигурни, че вашите близки и най-ценните ви вещи са в безопасност, независимо къде се намирате. Но тази връзка надхвърля само сигурността. Това е способността без усилия да контролирате жизненото си пространство и да го направите свое собствено.

IMILAB е фирма специализирана в производството на камери за наблюдение и отскоро на смарт часовници. Камерите за наблюдение от IMILAB вече от години се славят със невероятно качество и супер цена. Новата им авантюра със смарт часовниците също се увенчава с успех. Първите няколко опита на IMILAB в сферата на смарт часовниците са модели със изключително издръжлива батерия, което е едно от най-важните неща при избора на смарт часовник.

Показва 1 - 11 от 11
Препоръчано
Препоръчано
IMILAB EC4 4MP Security Camera Battery 5200 mAh...
5.01
1
Марка

Цена
$115.65
208,98 лв.

Xiaomi IMILAB C20 Home Security Camera 1080P | ...
1
Марка

Цена
$16.99
30,70 лв.

IMILAB C30 WiFi 5GHz & 2.4GHz 4MP Home Security...
Марка

Цена
$47.19
85,27 лв.

Xiaomi IMILAB A1 Smart Home Security Camera | К...
Марка

Цена
$41.12
74,30 лв.