Haylou LS02 смарт часовник | Купи на изгодна цена

0.000
Снимка
Haylou LS02
Оцени
0.000
Зъздайте безплатно уведомление за по-ниска цена
Цена отИстория на цената XIAOMI Haylou LS02 Smart Watch IP68 Waterproof 12 Sport Models Bluetooth 5.0 Sport Heart Rate…

История на цената XIAOMI Haylou LS02 Smart Watch IP68 Waterproof 12 Sport Models Bluetooth 5.0 Sport Heart Rate…

Поради естеството на онлайн пазара цените постоянно се променят. Цената по горе е приблизителна. За да разберете актуалната цена на доставчика моля кликнете на бутона „Купи сега“.

Характеристики

Xiaomi Haylou LS02 смарт часовник

Общи параметри

Марка: Haylou
Продукт: Смарт часовник
Модел: LS02
материали:
Корпус: Метална сплав и поликарбонат
Каишка: силикон (сменяем 20 мм)
Езици: Многоезичен (английски, немски, испански, италиански, френски, португалски – Португалия, руски, турски)
Препоръчително приложение: Haylou Fit APP (многоезично)

Екран

Размер: 1,4 инча
Тип: TFT LCD
Резолюция: 320 x 320 пиксела
Докосване: Да

технически параметри

Свързване: Bluetooth 5.0
GPS: Не
Съвместима операционна система: Android 4.4 или по-нова, iOS 8.0 или по-нова
Водоустойчивост: IP68

Батерия

Капацитет: 260 mAh
Тип зареждане: Micro USB

Функции

Информация и предупреждение за обаждания, съобщения и известия (свързани с BT на смартфона)
24/7 сензор за сърдечен ритъм
Мониторинг на съня
Напомняне за заседналия начин на живот
Мулти-спортен режим
Аларма / събуждане
Брояч на калории
Брояч на стъпки и разстояние
Събиране на данни

Размери и тегло

Размери: 48 x 36 x 11,5 мм
Тегло: 35 гр

Марка/Модел
Марка
Модел:
LS02
Номер на модела:
LS02
Оферти
$23.47
$44.45
от 05/12/2022 04:08
Amazon.it
BGN 42.62
BGN 80.70
от 05/12/2022 04:08
Amazon.it
Допълнителна информация

Haylou LS02, най-добрата помощ да тренирате и да се грижите за здравето си

1,4″ TFT LCD екран – 320 x 320 p резолюция – Сигнал за обаждания, съобщения и известия – IP68 водоустойчивост – 24/7 сензор за сърдечен ритъм – Мониторинг на съня – 10 спортни режима

Haylou LS02 е страхотен и достъпен смарт часовник, предназначен за вашия активен живот. Забравете за старите часовници, които ви дават само време! Без съмнение смарт часовникът LS02 е разработен, за да задоволи всички любители на спорта и тези, които обичат да се грижат за себе си.

Всъщност първото нещо, което ще направим, е да ви дадем 8 причини да закупите Haylou LS02: неговата автономия до 20 дни, 24-часово наблюдение на пулса, неговите 12 спортни режима, водоустойчивост IP68, удобната силиконова каишка , анализ на съня, неговия 1,4-инчов сензорен екран с висока разделителна способност и Bluetooth 5.0 свързаност.

Стъпки, разстояние и калории с 12 спортни режима

да. Haylou LS02 е обогатен с 12 спортни режима, включително: джогинг, бързо ходене, колоездене, туризъм, колоездене, йога, бягане на бягаща пътека, бодибилдинг, гимнастика, баскетбол, футбол и гребане. Включва любимия ви спорт!

Така че с часовника LS02 можете да наблюдавате цялата си ежедневна активност, от вашите стъпки до изминатото разстояние до изгорените калории, разбира се, като адаптирате тези измервания към вашата активност.
24/7 монитор за пулс

В допълнение, Haylou LS02 осигурява непрекъснато и динамично измерване на сърдечната честота, като ви дава пълна картина на поведението на сърцето ви както в покой, така и по време на тренировка.

Така че както оптичният сензор, така и усъвършенстваният алгоритъм за четене на смарт часовника Haylou LS02 ще ви дадат ключовете за точното разбиране на сърдечната честота и оптимизиране на вашите тренировки, въпреки че никога не трябва да го приемаме като медицинска диагноза.
Анализ на съня и аларма

В Haylou също така знаят, че добрият сън е от съществено значение за поддържането на добро физическо и психическо здраве, поради което техният смарт часовник LS02 анализира моделите ви на сън и ви казва общия брой часове, които сте спали, тези, прекарани в лек сън, дълбок сън и тези, прекарани будни. Освен това можете да настроите аларма, която да ви събуди с нежна вибрация. И така, знаете ли… облечете си пижамата, Haylou LS02 и лягайте да спите!
Сигнал за обаждане и известия

Освен това Haylou LS02 също ви помага да работите. Как? Много лесно: благодарение на множеството му функции, предупреждения и напомняния, които ви помагат да имате много по-организиран живот. Например, LS02 ще ви предупреди, когато имате входящи обаждания или известия на вашия смартфон, или ще изведе заседнали сигнали, когато сте седели дълго време. Освен това, когато се чувствате много нервни и стресирани, опитайте практическите дихателни упражнения. Толкова релаксиращо!
1.4″ екран с HD резолюция и 2.5D стъкло

Забележете колко изящно всички елементи на Haylou LS02 се сливат заедно… 2.5D ефектът на стъклото му придава първокласен вид. Усещате, че никога не свършва благодарение на заоблените ръбове.

Но най-доброто от всичко е, че под това извито стъкло има 1,4-инчов пълноцветен TFT LCD панел с разделителна способност 320 x 320 пиксела, който ви позволява да видите цялата информация с перфектно качество.
Лек, тънък дизайн

Няма значение дали искате новият ви часовник да демонстрира перфектната ви визия или да работи. С Haylou LS02 можете да правите и двете. Неговият правоъгълен дизайн е рамкиран от тънко, леко тяло, което тежи само 38 грама.

Отстрани на часовника има и физически бутон, който ви позволява да заключвате и отключвате дисплея.
Сменяема силиконова каишка

Освен това, неговата хипоалергенна силиконова каишка го прави идеалният часовник за носене всеки ден, както за комфорт, така и за външен вид. Можете обаче да замените 20-милиметровата му каишка, за да го адаптирате към различни ситуации. В нашия каталог ще намерите голямо разнообразие от съвместими гривни и аксесоари, както и в свързаните артикули на този продукт.
До 20 дни автономия*

Благодарение на вашия Haylou LS02 можете също да забравите да живеете близо до контакт, тъй като неговата 260 mAh батерия осигурява до 20 дни автономия*. Неговата ефективна система ще ви помогне да държите вашия смарт часовник с вас по всяко време.
*Сензорът за сърдечен ритъм е деактивиран. Времената за автономност може да варират, тъй като са предмет на условията на употреба.
Генерирайте цели и статистики с приложението Haylou Fit

Вече ви разказахме за някои от предимствата на синхронизирането на вашия Haylou LS02 с вашия смартфон, но все още не знаете всичко. С приложението Haylou Fit можете да прехвърлите всичките си данни в мобилното приложение, за да получите пълна картина на напредъка на вашата рутина. Генерирайте статистически данни и си задайте цели, за да усетите мотивацията във всичките си мускули.
IP68 водоустойчивост

Плуването вашата страст ли е? Каране на кану? Водно поло? Тогава не оставяйте вашия Haylou у дома, тъй като е сертифициран по IP68. Това означава, че вашият часовник Haylou S02 е устойчив на пот и дъжд и дори можете да си миете ръцете или да си вземете душ с него. Не се тревожете за нищо, просто се заемете с ежедневните си дела.

Уведомление за спад в цената
Зъздайте безплатно уведомление за по-ниска цена
История на цената

История на цената XIAOMI Haylou LS02 Smart Watch IP68 Waterproof 12 Sport Models Bluetooth 5.0 Sport Heart Rate...

История на цената XIAOMI Haylou LS02 Smart Watch IP68 Waterproof 12 Sport Models Bluetooth 5.0 Sport Heart Rate...

Ценова информация
  • Този продукт е наличен в Shenzhen TVC-TECH Limited, Amazon.it, Walmart.com, AliExpress, FastTech, Amazon.com.
  • В amazon.it можете да закупите HAYLOU LS02 - Smartwatch Black само за €21,79
  • Най-ниската цена за HAYLOU Smartwatch, 1.4'' Orologio Fitness Uomo, Sportivo Impermeabil IP68 Fitness Tracker, 12 Sportive, Notifiche Messaggi, Contapassi/Cardiofrequenzimetro/Cronometro, Compatibile con iOS e Android е била на 05/12/2022 04:08.
Новини
Видео

Xiaomi Haylou LS02 Review: This $20 Budget Smartwatch Is Now Even Better! Check It Out!

The Haylou LS02 smartwatch is the successor to the LS01 which was launch a couple of months ago. It introduces a couple of ...