Сравнение на цени - Марка Xiaomi Haylou

haylou смарт часовници

Haylou е марка, принадлежаща на Dongguan Liesheng Electronic Technology. Dongguan Liesheng Electronic Technology е дъщерно дружество на Dongguan Hele Electronics. Hele Electronics и Liesheng Electronic са OEM за Mi / Redmi Airdots на Xiaomi.

Името на марката е взето от омонима на английската дума “Hello”. Вярваме, че можем да резонираме с морето чрез раковина и да слушаме гласа на океана заедно, а също така можем да слушаме гласа на потребителите чрез Haylou и да споделяме красотата на гласа заедно. Haylou е пратеникът на звука и средата, чрез която резонираме с нашите потребители.

Dongguan Liesheng Electronic Co., Ltd. е създадена през май 2015 г. Стартиращата компания скоро си осигури финансиране от серия А от Xiaomi Technology и по този начин стана един от най-ранните членове в екосистемата на Xiaomi. Младото интернет предприятие продължава да изравнява управлението си, като се превръща в един от водещите играчи в индустрията на интелигентни и спортни консумативи в Китай. Liesheng, като доставчик на ODM решения, е добре известен и в Китай.

Haylou, двигателът на здравословния растеж, се ангажира да създаде дигитална здравна екология чрез интегриране на сценарий „потребителско устройство-данни“ чрез технологични иновации. Слоганът на марката му е “Силата в себе си”. Придържайки се към ценностите на “овластяване и пробуждане”, Haylou има за цел да вдъхнови потребителите да предизвикат себе си, да изследват потенциала си, да освободят истинската си сила и да намерят по-добро аз.

Продуктовото портфолио на Haylou варира от безжично аудио, смарт часовници, до IOT и други категории. А бизнесът му обхваща повече от 100 страни и региони, обслужвайки десетки милиони потребители по целия свят.

Показва 1 - 3 от 3