Сравнение на цена Aqara Cube смарт хъб

0.000
Снимка
Aqara Cube
Оцени
0.000
Зъздайте безплатно уведомление за по-ниска цена
Цена от

История на цената Aqara MFKZQ01LM Cubes Intelligent Home Controller Linkage Control of Different Equipment

Поради естеството на онлайн пазара цените постоянно се променят. Цената по горе е приблизителна. За да разберете актуалната цена на доставчика моля кликнете на бутона „Купи сега“.

Характеристики

Aqara Cube смарт хъб

Марка: Xiaomi
Модел: Aqara Cube
P/N: MFKZQ01LM
Лесно управление на вашата домашна автоматизация
Безжичен протокол: Wi-fi Zigbee
6-осен сензор
Приложение Mi Home (Android и iOS)
Батерия: CR2450
Размери: 45 x 45 x 45 мм

Марка/Модел
Марка
Модел:
Cube
Оферти
$21.58
от 28/03/2023 12:38
Amazon.it
$21.02
Разпродадено
Gearbest.com
39,10 лв.
от 28/03/2023 12:38
Amazon.it
38,08 лв.
Разпродадено
Gearbest.com
Допълнителна информация

Xiaomi Aqara Cube

Сензор за жестове за вашия умен дом – 6-осен сензор – Wi-fi Zigbee – Mi Home App

Знаем, че харесвате статиите на Xiaomi, посветени на превръщането на вашия дом в истински умен дом. Със своята гама Aqara имате разнообразие от сензори, предназначени за вашата сигурност и контрол, които ще намерите за впечатляващи и които ще ви дадат всичко, което сте искали. Сега ви представяме един от онези артикули, предназначени за вашия комфорт, за грижата за вашите близки и за контрола на дом, толкова грандиозен, колкото този, който имате. Новият Aqara Cubel е проектиран да ви позволи да управлявате всичките си сензори с един жест. Малък и грандиозен, това е един от елементите, които трябва да видите сега.
Управлявайте го с жестове

Новият Aqara Cube е проектиран да ви позволи да се наслаждавате на дома си само с един жест. Това е невероятно устройство, което ви предлага невероятни функции. Малък и адаптивен, този модел е предназначен за използване със Zigbee Wi-Fi, така че няма да поеме вашата обикновена Wi-Fi връзка. За да ви осигури контрол с жестове, този модел разполага с 6-осен сензор, специално обозначен, за да го използвате без проблем. И така, какво можете да направите с този нов контролер на Xiaomi? Благодарение на всички функции, които има, можете да изключвате или включвате осветлението, да отваряте или затваряте завесите, да контролирате интензитета на вашата лампа, да включвате или изключвате вентилаторите, да настройвате интелигентните си уреди на нощен режим и да активирате техния режим на предупреждение. Всички тези функции се извършват с набор от жестове, които ви подхождат. Зрелищно е!
Управлявайте всичко по-лесно с Switchbot

Много от проблемите, които може да ви се наложи да контролирате всички уреди във вашата домашна автоматизация, могат лесно да бъдат решени. За да нямате проблеми с използването, можете да постигнете максимален контрол на всички устройства на Aqara с новия SwitchBot. Знаем, че искате да имате максимален контрол, защото искате вашият умен дом да бъде истински умен дом. С Aqara Cube ще решим проблеми, които могат да възникнат и което ще ви накара да контролирате цялата си къща. Искате ли да знаете как го прави? В това видео от Just Unboxing можете да изясните всичко по най-добрия начин.

Забележка: Всички устройства Aqara изискват връзка с Aqara Gateway, за да работят с HomeKit

*Това Xiaomi устройство се синхронизира с европейския сървър

Уведомление за спад в цената
Зъздайте безплатно уведомление за по-ниска цена
История на цената

История на цената Aqara MFKZQ01LM Cubes Intelligent Home Controller Linkage Control of Different Equipment

История на цената Aqara MFKZQ01LM Cubes Intelligent Home Controller Linkage Control of Different Equipment

Ценова информация
  • Този продукт е наличен в Walmart.com, AliExpress, Amazon.com, Geekbuying, Amazon.it, Amazon.es, Amazon.co.uk, Amazon.de.
  • В walmart.com можете да закупите Aqara MFKZQ01LM Cubes Intelligent Home Controller Linkage Control of Different Equipment само за $13.99 , което е с 48% по малко от цената в Amazon.de (€26,98).
  • Най-ниската цена за Aqara Wireless Cube Multifunktions-Fernbedienung – Homekit kompatibel – Mfkzq01lm е била на 13/05/2024 20:51.
Новини
Видео

The Aqara Cube. A magical smart home controller? - Talks with Homey

The Aqara 'magic' Cube is capable of measuring 6 different gestures which can all command different Flows to help control your ...