Сравнение на цени - Марка Xiaomi Aqara

Aqara

Lumi United Technology, част от екосистемата на Xiaomi, пуска своите продукти за интелигентен дом Aqara в 42 Apple Stores в континентален Китай. Това е крайъгълен камък, откакто Aqara създаде своята продуктова линия HomeKit. Междувременно Apple ще засили влиянието си на HomeKit с огромен брой потребители на Aqara на китайския пазар. До днес има над 20 продукта Aqara, поддържащи Apple HomeKit.

Марката Aqara е основана през 2016 г. Името “Aqara” произлиза от латинските думи “acutulus” (умен) и “ara” (дом). Визията на Aqara е да предостави на клиентите цялостни продукти и решения за интелигентен дом, които са красиво проектирани, достъпни и лесни за използване.

Aqara се ангажира да предлага енергийно ефективни решения на клиентите и нашите продукти имат изключително ниска консумация на енергия. Нашият продуктов дизайн е прост и елегантен, последван от философията на дизайна „по-малко е повече“. За да обслужват възможно най-много клиенти, продуктите на Aqara поддържат всички основни платформи, включително Apple HomeKit, Google Assistant, Amazon Alexa и Mi Home.

От 2017 г. Aqara отвори повече от четиристотин магазина 4S „Aqara Home“ в световен мащаб, за да предостави по-персонализирани решения за интелигентен дом. През 2019 г. Aqara навлезе на пазара в САЩ. В днешно време онлайн устройствата на Aqara покриват 192 страни и територии, обслужвайки повече от 2 милиона клиенти.

Aqara продължава да разширява глобалния си отпечатък в Съединените щати, ЕС, Русия, Китай и т.н. и се стреми да донесе технология за интелигентен дом във всяко домакинство по света.

Показва 1 - 12 от 12
Сравнение на цена Aqara Mini Wireless Switch Wi...
Марка

Цена
$11.19
20,48 лв.

Сравнение на цена Xiaomi Aqara Smart Switch D1 ...
Марка

Цена
$12.53
22,93 лв.

Сравнение на цена Aqara Cube смарт хъб
Марка

Цена
$13.99
25,60 лв.

Сравнение на цена Aqara Hub E1 смарт хъб
Марка

Цена
$17.39
31,82 лв.

Сравнение на цена Aqara Hub M1S смарт хъб
Марка

Цена
$18.37
33,62 лв.

Сравнение на цена Aqara TVOC Air Quality Sensor
Марка

Цена
$44.99
82,33 лв.

Сравнение на цена Aqara Vibration Sensor сензор...
Марка

Цена
$12.57
23,00 лв.