Xiaomi Mi Watch Lite | Купи на изгодна цена

1.001
Снимка
Xiaomi Mi Watch Lite
Оцени
1.001
Зъздайте безплатно уведомление за по-ниска цена
Направи уведомление за Xiaomi Mi Watch Lite - Smartwatch, HD-Display, HD-Display von 3,6 cm (1,4 Zoll),... - €46,24
Цена от

История на цената Xiaomi Mi Watch Lite – Smartwatch, HD-Display, HD-Display von 3,6 cm (1,4 Zoll),…

Статистика

Цена в момента 90,44 лв.01/07/2024
Най-висока цена46,24 лв.18/08/2023
Най-ниска цена46,24 лв.18/08/2023
От 18/08/2023

Последни промени в цените

46,24 лв.18/08/2023

Поради естеството на онлайн пазара цените постоянно се променят. Цената по горе е приблизителна. За да разберете актуалната цена на доставчика моля кликнете на бутона „Купи сега“.

Характеристики

Xiaomi Mi Watch Lite смарт часовник

Марка: Xiaomi Mi
Име на модела: Watch Lite
Тегло: 35 g
Форма: Правоъгълник
Тип: Цветен IPS
Докосване: Да
Размер: 1,4 инча
Разделителна способност: 320 x 320 пиксела
PPI: 323 ppi
Wi-Fi: Не
Bluetooth: Да, 5.0
USB порт: Не
2G: N / A
GPRS: Не
РЪБ: Не
3G: Не
4G: Не
GPS: Да
Сензори: Акселерометър, Жироскоп, Барометър
Камера: Не
FM радио: Не
Капацитет на батерията: 230 mAh
Водоустойчив: Да
Измервателни уреди и сензори: крачкомер, пулсомер, брой калории, брой стъпки, монитор за заспиване

Марка/Модел
Марка
Модел:
Watch Lite
Оферти
Допълнителна информация

Xiaomi Mi Watch Lite, достъпен смарт часовник със 7 спортни режима и 24/7 монитор за сърдечен ритъм

Smartwatch sport – 1,4″ HD екран – 7 спортни режима – Оптичен сензор за сърдечен ритъм – Монитор за сън – 6-осен жироскоп – До 7 дни типична ежедневна употреба

Mi Watch Lite. Страхотният смарт часовник Xiaomi се предлага в обновен квадратен вид и ние сме щастливи да го представим.

Това е вторият смарт часовник, пуснат на пазара от самата марка, въпреки че изглежда много подобен на други модели на Amazfit, и със също толкова ефектни спецификации и цена! Без съмнение многобройните му функции ще ви помогнат да се грижите за здравето си и да се усъвършенствате в спорта.

Прочетете, за да научите повече за страхотния живот на батерията, неговия 1,4-инчов пълноцветен екран, тънкия и лек дизайн… и много, много повече!
Тънък и лек дизайн, с тегло само 35 грама!

Изглеждайте сияещи през целия ден с Xiaomi Mi Watch Lite, без дори да го забележите — ще забравите, че носите часовник!

Всъщност красивият дизайн на този часовник е доста подобен на този на Amazfit Bip U Pro, с тънък квадратен корпус и извито 2.5D стъкло, което се топи деликатно и естествено. Качеството на неговите материали го прави доста устойчив часовник, макар и без компромис с лекотата и комфорта на китката ви, тъй като теглото му е само 35 грама общо (часовник + каишка).

Невъзможно е да го погледнете и да не се влюбите в Mi Watch Lite моментално!
1,4-инчов дисплей с висока разделителна способност

Пригответе се да бъдете издухани, когато големият 1,4-инчов екран на Mi Watch Lite се включи. HD разделителната способност от 323 ppi ще ви даде остри, цветни изображения, правейки цялата информация четлива дори при ярка слънчева светлина.

Освен това можете да намерите 120 различни стила на лице в APP Mi Fit, така че всеки ден да поставяте този, който ви подхожда най-добре. И дори можете да поставите персонализирани фонове.
20 мм сменяема силиконова каишка

Но тапетът няма да е единственото нещо, което можете да персонализирате в Lite версията на часовника Xiaomi…

Като за начало включва силиконова каишка, която е наистина мека и приятна на допир, идеална за ежедневен ежедневен стил и за спортни тренировки. Въпреки това, ако ви е писнало да носите винаги един и същ часовник или трябва да адаптирате своя Mi Watch Lite към конкретни обстоятелства (официална конференция, сватба, бира с приятели…), можете да замените неговата 20 мм каишка с различна един само за няколко секунди.

Метал, кожа, флуороеластомер… Търсите специфичен? Тогава не можете да пропуснете голямото разнообразие от съвместими гривни и аксесоари, налични в нашия каталог. Намерете този, който ви харесва най-много в свързаните статии на този продукт!
Измерете ежедневната си активност със 7-те спортни режима

Станете все по-добри всеки ден и бъдете наясно с това.

Xiaomi MI Watch Lite е обогатен със 7 спортни режима, които ще ви позволят да наблюдавате точно цялата си ежедневна дейност и да се адаптирате към упражненията, които правите, като предприети стъпки, изминато разстояние или изгорени калории, наред с други.

Нещо повече, неговият високопрецизен 6-осен жироскоп автоматично открива всичките ви движения, така че не е нужно да се притеснявате за нищо, защото всяко малко усилие има значение!

Включените спортни режими са ходене, бягане, бягане по бягаща пътека, колоездене, стационарно колело, плуване и свободен стил.
5ATM Водоустойчивост

Следете упражненията си дори във водата благодарение на ниво на съпротивление от 5 ATM, което ще ви позволи да влизате в басейна с него, да се къпете, да спортувате, когато вали, да се изпотявате и т.н. Просто се погрижете за ежедневен живот и правете това, което най-много ви харесва!
Следете сърдечния си ритъм през целия ден

Какво е тясно свързано със спорта? Наистина здраве.

Ето защо, в допълнение към горното, Xiaomi Mi Watch Lite включва оптичен сензор за био проследяване, който извършва прецизен мониторинг на сърдечната честота 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.

Това означава, че можете да следите поведението на сърцето си по всяко време на деня, както през периоди на възбуда, така и когато сте в покой, и то ще ви предупреди, ако открие стойност, която е твърде висока. По този начин можете да намалите риска от сърдечно-съдови заболявания и да подобрите тренировките си.
ЗАБЕЛЕЖКА: Xiaomi Mi Watch Lite не е медицинско устройство. Данните за фитнес и здраве, които предоставя, са само за справка и не трябва да се използват за диагностика или лечение.
Анализ на качеството на съня и почивката

Друг важен аспект в света на здравето е добрата почивка. Хората на Xiaomi знаят това добре и поради тази причина техният нов Mi Watch Lite професионално интерпретира характеристиките на съня на всеки етап (лек, дълбок, REM и буден). По-късно ще можете да проверите продължителността на всеки един от тях, както и цялостното качество на вашата почивка. Той дори ще ви предложи някои съвети за подобряване на навиците ви за сън и ще ви помогне да спите по-добре всяка вечер.

И така, знаете… Отпуснете се, сложете Xiaomi Mi Watch Lite и… Сладки сънища!
12-дневен живот на батерията

И накрая, Xiaomi също е загрижен за живота на батерията и предоставя на Watch Lite отлична комбинация от софтуер и хардуер за оптимизиране на консумацията на енергия.

В резултат на това Watch Lite е в състояние да постигне автономия до 9 дни* при типична употреба и до 12 дни в „спящ режим“. Всичко това с едно зареждане.
* Животът на батерията може да варира в зависимост от употребата, настройките и други фактори, така че действителните резултати може да се различават от данните, показани по-горе.

Уведомление за спад в цената
Зъздайте безплатно уведомление за по-ниска цена
Направи уведомление за Xiaomi Mi Watch Lite - Smartwatch, HD-Display, HD-Display von 3,6 cm (1,4 Zoll),... - €46,24
История на цената

История на цената Xiaomi Mi Watch Lite - Smartwatch, HD-Display, HD-Display von 3,6 cm (1,4 Zoll),...

Статистика

Цена в момента $50.1601/07/2024
Най-висока цена$46.2418/08/2023
Най-ниска цена$46.2418/08/2023
От 18/08/2023

Последни промени в цените

$46.2418/08/2023

История на цената Xiaomi Mi Watch Lite - Smartwatch, HD-Display, HD-Display von 3,6 cm (1,4 Zoll),...

Статистика

Цена в момента 90,44 лв.01/07/2024
Най-висока цена46,24 лв.18/08/2023
Най-ниска цена46,24 лв.18/08/2023
От 18/08/2023

Последни промени в цените

46,24 лв.18/08/2023
Ценова информация
  • Този продукт е наличен в Amazon.de, Amazon.it, Emag, Gearbest, Amazon.com, Amazon.es, Amazon.fr, TOMTOP Technology Co., Ltd.
  • В amazon.de можете да закупите Xiaomi Mi Watch Lite - Smartwatch, HD-Display, HD-Display von 3,6 cm (1,4 Zoll), Schlafüberwachung, 6-Achsen-Gyroskop, 7 Sportmodi, Überwachung rund um die Uhr, 5 ATM, Schwarz само за €46,24 , което е с 77% по малко от цената в TOMTOP Technology Co., Ltd ($199.99).
  • Най-ниската цена за Global Xiaomi Mi Watch Lite Fitness Tracker Smartwatch е била на 01/07/2024 01:25.
Новини
Видео

XIAOMI Mi Watch Lite Review – The best budget smart watch of 2021?

The Xiaomi Mi Watch Lite is a gorgeous budget watch with GPS. Let's go through all the functions and find out if it's any good!