Xiaomi T300 Toothbrush електрическа четка за зъби

Снимки
xiaomi t300Описание на продукта

Xiaomi T300 електрическа четка за зъби, можем да кажем, че е малкият брат на Xiaomi Electric Toothbrush T500. Всъщност тя поддържа същия дизайн и почти същата звукова технология за вибрации. Има два режима на четкане, нормален и мек. Xiaomi T300 електрическа четка за зъби също разполага с напомнянето на всеки 30 секунди за смяна на зонита на почистване.

Нейният ултразвуков двигател от ново поколение вибрира при 31 000 оборота в минута. Благодарение на батерията си достига автономия от 25 дни, а времето за зареждане не надвишава 4 часа. Тя продължава да поддържа сертификата IPX7 за водоустойчивост.

За разлика от T500, този модел няма никакъв тип свързаност. Друга разлика е, че няма и база за зареждане, а се зарежда директно през USB Type-C, благодарение на малък капак на основата.

В комплекта към електрическата четка за зъби има няколко пръстена с различен цвят, които могат да се сменят. Те се закачат към основата на четката за да може лесно да се разпознава ако в семейството се ползват няколко такива четки.

Характеристики

Размери: 187,5 мм х 28,5 мм
Живот на батерията: 25 дни
Вид батерия: литий
Волтаж: 3,7 W
Консумация: 2 W
Тегло: 109 гр
Материал на тялото: ABS / DuPont четина
IP рейтинг: IPX7
Общи функции: Два режима на четкане, напомняне на всеки 30 секунди.
Свързаност: N/A
Цветове: Бяла
Време за зареждане: 4 часа

Дизайн

Дизайна на Xiaomi T300 Toothbrush електрическа четка за зъби е модерен и минималистичен. На самата четка за зъби има само 2 индикатора, които показват избраният режим за почистване, и бутон за стартиране на четката. Има и светлинен индикатор за батерията. В основата на четката има сменяеми пръстени и капак, които скрива USB Type-C конектора за зареждане.

Качество

Качеството на продуктите с марката Xiaomi е безпорно. Такъв е случаят и със T300 електрическата четка за зъби. Използваните материали са основно пластмаса, но качеството на сглобката се страхотно. Четката се усеща много стабилно в ръката.

Функционалност

Основната функционалност на Xiaomi T300 е напомнянено на всеки 30 секунди за смяна на зоната на почитване. Напомнянето става с леко прекъсване на вибрациите – така вие знаете, че трябва да започнете да почитвате друга зона на зъбите. Четката има автоматично зададени 2 минути за почистване. Това време е клинично тествано най-оптималното време за почистване на устната кухина. Xiaomi електрическа четка за зъби също така указва, че заряда на батерията скоро ще свърши, като индикатора светва в червено.

Плюсове
Плюс: Супер издръжлива батерия
Плюс: Водоустойчивост
Плюс: Качествена сглобка
Плюс: Възможност за задаване на усилие на почистването
Минуси
Минус: Няма bluetooth връзка
Минус: Няма докинг станция за зареждане
Лични впечатления

Моите лични впечатления от четката Xiaomi T300 са отлични. Качеството е неуспоримо и от моето ползване съм длъжен да кажа, че четката издържа много повече от 25 дни със едно зареждане при ползването й веднъж дневно.

Видео
Ревю на редактора
Общ рейтинг
4.6
Дизайн
5.0
Качество
5.0
Функционалност
4.0
Цена
4.5
·

Xiaomi T300 Toothbrush електрическа четка за зъби е просто невероятна. Ако до сега не сте пробвали да почиствате зъбите си със ултразвукова четка то трябва да го направите веднага. Вече не мога без нея. Ако не съм я ползвал един ден и веднага го усещам. А да използвам обикновена четка за зъби вече даже ми е странно. Преди като ползвах обикновена четка, постоянно ми кървяха венците. От това вече няма и помен след като си купих електрическата четка Xiaomi T300. Батерията издържа много повече от обявеното, а автоматическото изключване след 2 минути е супер удобство. Така знаеш че, няма да прекалиш със четкането. Няма проблем да се къпеш със нея, аз го правя всеки ден. Напълно водоустойчива е. Препоръчвам на всеки да закупи и да пробва това устройство.

0


Коментари

Остави коментар