Xiaomi T300 Toothbrush електрическа четка за зъби

Редактор
4.6
Марка
Xiaomi
Модел
T300
Познат още като
Mi T300, Mi Electric Toothbrush T300, Xiaomi T300 Sonic Toothbrush, Xiaomi Sonic Toothbrush
Снимки
xiaomi t300Описание на продукта

Xiaomi T300 електрическа четка за зъби, можем да кажем, че е малкият брат на Xiaomi Electric Toothbrush T500. Всъщност тя поддържа същия дизайн и почти същата звукова технология за вибрации. Има два режима на четкане, нормален и мек. Xiaomi T300 електрическа четка за зъби също разполага с напомнянето на всеки 30 секунди за смяна на зонита на почистване.

Нейният ултразвуков двигател от ново поколение вибрира при 31 000 оборота в минута. Благодарение на батерията си достига автономия от 25 дни, а времето за зареждане не надвишава 4 часа. Тя продължава да поддържа сертификата IPX7 за водоустойчивост.

За разлика от T500, този модел няма никакъв тип свързаност. Друга разлика е, че няма и база за зареждане, а се зарежда директно през USB Type-C, благодарение на малък капак на основата.

В комплекта към електрическата четка за зъби има няколко пръстена с различен цвят, които могат да се сменят. Те се закачат към основата на четката за да може лесно да се разпознава ако в семейството се ползват няколко такива четки.

Характеристики

Размери: 187,5 мм х 28,5 мм
Живот на батерията: 25 дни
Вид батерия: литий
Волтаж: 3,7 W
Консумация: 2 W
Тегло: 109 гр
Материал на тялото: ABS / DuPont четина
IP рейтинг: IPX7
Общи функции: Два режима на четкане, напомняне на всеки 30 секунди.
Свързаност: N/A
Цветове: Бяла
Време за зареждане: 4 часа

Дизайн

Дизайна на Xiaomi T300 Toothbrush електрическа четка за зъби е модерен и минималистичен. На самата четка за зъби има само 2 индикатора, които показват избраният режим за почистване, и бутон за стартиране на четката. Има и светлинен индикатор за батерията. В основата на четката има сменяеми пръстени и капак, които скрива USB Type-C конектора за зареждане.

Качество

Качеството на продуктите с марката Xiaomi е безпорно. Такъв е случаят и със T300 електрическата четка за зъби. Използваните материали са основно пластмаса, но качеството на сглобката се страхотно. Четката се усеща много стабилно в ръката.

Функционалност

Основната функционалност на Xiaomi T300 е напомнянено на всеки 30 секунди за смяна на зоната на почитване. Напомнянето става с леко прекъсване на вибрациите – така вие знаете, че трябва да започнете да почитвате друга зона на зъбите. Четката има автоматично зададени 2 минути за почистване. Това време е клинично тествано най-оптималното време за почистване на устната кухина. Xiaomi електрическа четка за зъби също така указва, че заряда на батерията скоро ще свърши, като индикатора светва в червено.

Плюсове
Плюс: Супер издръжлива батерия
Плюс: Водоустойчивост
Плюс: Качествена сглобка
Плюс: Възможност за задаване на усилие на почистването
Минуси
Минус: Няма bluetooth връзка
Минус: Няма докинг станция за зареждане
Лични впечатления

Моите лични впечатления от четката Xiaomi T300 са отлични. Качеството е неуспоримо и от моето ползване съм длъжен да кажа, че четката издържа много повече от 25 дни със едно зареждане при ползването й веднъж дневно.

Видео
Ревю на редактора
Общ рейтинг
4.6
Дизайн
5.0
Качество
5.0
Функционалност
4.0
Цена
4.5
·

Xiaomi T300 Toothbrush електрическа четка за зъби е просто невероятна. Ако до сега не сте пробвали да почиствате зъбите си със ултразвукова четка то трябва да го направите веднага. Вече не мога без нея. Ако не съм я ползвал един ден и веднага го усещам. А да използвам обикновена четка за зъби вече даже ми е странно. Преди като ползвах обикновена четка, постоянно ми кървяха венците. От това вече няма и помен след като си купих електрическата четка Xiaomi T300. Батерията издържа много повече от обявеното, а автоматическото изключване след 2 минути е супер удобство. Така знаеш че, няма да прекалиш със четкането. Няма проблем да се къпеш със нея, аз го правя всеки ден. Напълно водоустойчива е. Препоръчвам на всеки да закупи и да пробва това устройство.

0


Коментари

Остави коментар