Junsun V1 pro Андроид GPS Мултимедия Навигация за Mazda 6 GH 2007-2012 BOSE

Редактор
4.8
Марка
Junsun
Модел
V1 pro
Сравнение на цени
Снимки
Андроид GPS Мултимедия Навигация за Mazda 6 2007-2012 BOSE
Андроид GPS Мултимедия Навигация за Mazda 6 2007-2012 BOSE
Андроид GPS Мултимедия Навигация за Mazda 6 2007-2012 BOSE
Андроид GPS Мултимедия Навигация за Mazda 6 2007-2012 BOSE
Андроид GPS Мултимедия Навигация за Mazda 6 2007-2012 BOSEОписание на продукта

Junsun V1 pro е една от най-добрите Андроид GPS Мултимедии и Навигации предназначена за Mazda 6 GH от 2007 до 2012 година на производство, с орифинална озвучителна система на фирмата BOSE. Мултимедията разполага със 9 инчов капацитивен тъчскрийн екран с резолюция 1024*600 пиксела. Андроид Навигацията разполага с възможност за свързване на видеорегистратор (камера) за ADAS спомагателна система за шофиране и свързване към бутоните за контрол от волана. Интегрирани са както Apple Carplay така и Android Auto, които могат да се ползват безжично и през USB. Така ще можете да ползвате разширените функции на телефона си директно от вашата Mazda 6 GH прозиведена от 2007 до 2012. Навигационната система разполага с Bluetooth и свързване на външен микрофон за по комфортни и безопасни разговори по телефона. Имате възможност за свързване към WiFI, като и инсталация на СИМ карта, за да имате достъп до интернет навсякъде. При инсталирана СИМ карта ще можете да се възползвате и от функцията за GPS следене на вашата Mazda 6 GH. Така ще знаете винаги къде се намира вашия автомобил и ще можете да го локализирате при евентуална кражба. Андроид мултимедията разполага с 4 ядрен или 8 ядрен процесор според конфигурацията и от 1 до 8GB RAM памет. Максималният размер на разширяемата вътрешна памет е 256 GB. Всяка конфигурация на GPS Навигацитя позволяв свързването на камера за задно виждане и система за следене на налягането в гумите.

Характеристики

TF/Micro SD слот: 2
Din: Двоен дин
RAM: 1GB-8GB
Интерфейс: USB,RCA
Допълнителни опции: Вграден високоговорител/микрофон, Wifi функция, Поддръжка на управление от волана, Поддръжка на 3G мрежа, Поддръжка на 4G мрежа, Поддръжка на Can-Bus
Операционна система: Android 11
Изходна мощност: 4*45W
Волтаж: 12V
Тип материал: Композитен материал
Тегло: 2,5 кг
Размер на екрана: 9,0 инча
Резолюция: 1024*600
Максимална външна памет: 256GB
ROM (вътрешна памет): 32GB
Специални функции: Вграден GPS, мобилен телефон, MP3 плейъри
Цифров медиен формат: Mp3, MP4, WMA, JPEG
OS език:
Китайски (опростен), китайски (традиционен), албански, арабски, азерски, ирландски, естонски, беларуски, исландски, полски, датски, немски, руски, френски, филипински, финландски, корейски, холандски, чешки, хърватски, латвийски, литовски, Румънски, норвежки, португалски, японски, шведски, словашки, словенски, тайландски, турски, украински, иврит, испански, унгарски, ИТАЛИАНСКИ, английски
Име на марката: Junsun
Произход: Континентален Китай
За марки/модели на автомобили: MAZDA 6 GH
Години: 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012
Операционна Система: Android 11 OS
Поддържа Android Auto/CarPlay
Синхронизиране на телефона с радио (по избор)
Поддържа AI гласов контрол
Позволяват ви да провеждате телефонни разговори, да навигирате, да възпроизвеждате музика… (По избор)
GPS навигационна карта
Вградена офлайн карта, безплатна актуализация
Поддръжка за Mazda 6 GH 2007 – 2012г
AV-ИЗХОД (трябва да закупите RCA кабел)
Поддържа: RDS

Дизайн

По принцип мултимедията е универсална като дизайн (двоен дин), но се предлага със специална рамка (маска) за Mazda 6 GH от 2007 до 2012 година на производство. Със тази маска GPS навигацията приляга много добре в цялостният дизайн на централната конзола на автомобила и изобщо не си личи, че това тя е допълнително инсталирана. Погледнато отстрани Андроид Мултимедията стои като оригинална от завода.

Качество

Качеството на GPS навигацията за Mazda 6 на Junsun е 50 на 50. Като цяло производителя е специализиран в производството на мултимедии за автомобили и вече е минал през няколко модела и конфигурации. Това дава определена сигурност в качеството на изработката на устройството. Вече материалите с които то е направено, това е отделна тема. Китайските навигации създават проблеми точно в този аспект – някоя от частите дефектира с времето и андроид мултимедията става неизползваема. По принцип устройството стои стабилно и изглежда добре сглобено, но не изглежда като премиум устройство.

Функционалност

Определено не липсва функционалност в Junsun V1 pro Андроид GPS Мултимедия Навигация за Mazda 6 GH. Почти всяка нова и модерна функция на инфотейнмънт системите по автомобилите присъства в това устройство. Неща като:

 • Android Auto и Apple Carplay – при това безжично
 • Гласови команди
 • GPS следене на автомобила
 • Камера за задно виждане
 • Разделен екран
 • 4G свързаност
 • и много други.
Плюсове
Плюс: Добра цена за фунциите които предлага
Плюс: GPS Проследяване
Плюс: 4G свързаност
Плюс: Безжично Android Auto и Apple Carplay
Минуси
Минус: Ниско качество на материалите
Минус: Липса на ръководства и трудна първоначална настройка
Лични впечатления

Според мен Junsun V1 pro има характеристиките на една съвременна навигационна система и мултимедия. Дори някои от най-новите модели автомобили не могат да се похвалят с част от функциите на тази GPS навигация, като например безжичен Android Auto и Apple Carplay. Има много модификации на мултимедията със различни спецификации, които могат да задоволят дори най-взискателните потребители. Функционалности като 4G и GPS проследяване на автомобила също са рядко срещани дори при най-скъпите мултимедии, но Junsun V1 pro ги притежава. Предимствата да имаш Android мултимедия са почти безгранични – свободата да инсталираш най-различни приложения от Play Store и да разширяваш функционалностите на устройството е безценна.

Единственият по голям недостатък на тази Android мултимедия е, че настройките са неинтуитивни, особено тези които са извън стандартните настройки на android операционната система. Липсата на каквото и да било упътване за тях не прави живота ви по лесен. Но това е валидно за всяка една китайска мултимедия.

Видео
Ревю на редактора
Общ рейтинг
4.8
Дизайн
5.0
Качество
4.0
Функционалност
5.0
Цена
5.0
·

За цената си и за функциите които предлага Junsun V1 pro е една от най-добрите мултимедии които можете да за закупите за вашият автомобил. След близо година ползване мога да кажа, че GPS навигацията напълно си заслужава. Свързването е изключително лесно и в 90% бутоните на волана работят без проблем. Единственото нещо което направих при инсталацията е да сложа допълнителен вентилатор за всеки случай, за да предпазя устойството от прегряване в жегите. Това което ми хареса при тази мултимедия е, че тя се стартира мигновено със завъртането на ключа. Не е необходимо да чакате да се зареди андроид операционната система. Пълното зареждане на андроид случва само когато колата е стояда дълго време без да бъде използвана, което е защита за да не падне акумулатора.

Функциите като Bluetooth разговори и музика, навигация с Google Maps и Waze директно от самата мултимедия, правят шофирането в пъти по-лесно. Безжичното свързване на Android Auto и Apple Carplay са функции които дори най-скъпите мултимедии нямат. Дизайна на потребителския интефейс е доста модерен и пъргав. Всички апликации работят без никакво насичане.

Естествено не всичко в тази китайски GPS навигация е страхотно. Няколко неща които мога да определя като минуси след дългото използване са:

 • някакво забавяне на преноса на глас през мултимедията при провеждането на разговори – отсрешната страна ви чува със лего забавяне
 • по някаква причина при използването на Waze директно в мултимедията и интернет от СИМ картата, интернета прекъсва след 5 мин и трябва да го изключите и включите отново. След което няма проблем.
 • трудни първоначални експертни настройки – не става ясно кое меню за какво е и трябва да гледате доста видеа или да се консултирате с продавача, кое за какво е.
 • леко насичане при ползването на Андроид Ауто – това много зависи от вашия телефон, тъй като при Андроид Ауто се използва процесорната мощ на вашия телефон. И също така това съм го виждал и на оригиналните мултимедии. Явно си е генерален проблем.

Като цяло мултимедията е супер и дори превъзхожда в голяма част от случаите оригиналните мултимедии на много марки автомобили.

0


Коментари

Остави коментар