Сравнение на цени - Марка Xiaomi YI

YI камери за наблюдение

YI Technology, известна още като Xiaoyi на пазарите в континентален Китай, е компания, която произвежда камери и технологии за компютърно зрение. Някои от популярните модели камери на компанията включват домашната камера YI 1080p и камерата за сигурност YI Outdoor. Технологията YI първоначално беше подкрепена и брандирана от Xiaomi, но през октомври 2016 г. YI се отдели от Xiaomi, отпадайки марката “Xiaomi Yi”. Yi Technologies е една от стартъп компании, в които Xiaomi инвестира. Освен тяхната авангардна технология за изображения, вградена в техните камери, Yi също така създава продукти, които включват иновативна технология за компютърно зрение.

Едно от предимствата, които идват с такава инвестиция, е, че продуктите на компанията се продават под марката на Xiaomi, Mi. Yi екшън камерата е една от тях. Други продукти на Yi Technologies включват нови безогледални камери и камери за дома. Yi Technology като компания все още оперира и има присъствие в Корея, Полша и Германия, сред други няколко страни.

От основаването си YI Technology продължи да произвежда широка гама от вътрешни и външни камери за сигурност и изпрати продукти до над 186 страни и създаде подбранда „Kami“ в края на 2018 г.

YI Technology е основана през 2014 г. и е със седалище в Шанхай, Китай. През 2018 г. YI Technology си партнира с Google за производството на YI Horizon VR180, първата пазарна камера на Google VR180. На 7 ноември 2018 г. YI Technology пусна подбранда „Kami“ и пусна камерата Kami Indoor.

YI е международна марка, фокусираща се върху изследванията и развитието на технологии за видеоизображение и зрение. YI има над 150+ патентовани технологии в усъвършенствани компютърни алгоритъмни възможности, оригинално дълбоко обучение, периферни изчисления и алгоритми за асистирано шофиране по целия свят. От стартирането си през 2014 г. YI спечели различни престижни награди за своите практични и достъпни интелигентни технологични решения за физически лица и предприятия по целия свят.

Показва 1 - 3 от 3
Сравнение на цена Xiaomi YI Outdoor Camera
Марка

Цена
$42.73
74,30 лв.

Сравнение на цена YI Home 1080p Camera
Марка

Цена
$14.92
27,31 лв.

Сравнение на цена YI Home 3 camera
Марка

Цена
$27.35
50,05 лв.