Zeblaze Stratos смарт часовник | Купи на изгодна цена

0.000
Снимка
Zeblaze Stratos
Оцени
0.000
Зъздайте безплатно уведомление за по-ниска цена
Цена от

История на цената Zeblaze Stratos 1.32'' Touch Screen Bluetooth 5.0 Smart Watch

Поради естеството на онлайн пазара цените постоянно се променят. Цената по горе е приблизителна. За да разберете актуалната цена на доставчика моля кликнете на бутона „Купи сега“.

Характеристики

Zeblaze Stratos смарт часовник

Марка: Zeblaze
Модел: Stratos
Дисплей:
Размер: 1,32-инчов (32,9 мм) IPS
Резолюция: 360 x 360 px HD
Сензорно управление
Персонализиращ екран
Безжична връзка:
Bluetooh v5.0
ПРИЛОЖЕНИЕ: Zeroner (Android / iOS)
Сензори:
Оптичен сензор за сърдечен ритъм и SpO2
GPS (GPS, Glonass, Galileo и Beidou)
Барометър
Електронен компас
Акселерометър
Функции:
Мониторинг на дейността
Множество спортни режима (упражнения на закрито, бягане и ходене на открито и на закрито, колоездене и плуване, повече от 120 спортни цели)
Подготовка за обучение
Крачкомер
Високопрецизен пулсомер
SpO2
VO2 макс
Монитор на съня
Детектор за калории
Стрес детектор
Дихателни упражнения
Предупреждение за заседнал начин на живот
Водоустойчивост 50 метра
Напомняния
Известия
Музика
батерия:
Тип: 580 mAh
Време за използване в нормален режим: до 14 дни
Време за използване с GPS: до 40 часа
Време за използване в режим на готовност: до 25 дни
Магнитен заряд
Материал: силикон (каишка), пластмаса и ABS (корпус)
Размери: 47 x 47 x 14 мм
Дължина на каишката: 270 мм (за диаметър от 140 до 230 мм)
Ширина на каишката: 22 мм (сменяема)
Тегло: 55 гр
Цвят: Черен

Марка/Модел
Марка
Модел:
Stratos
Оферти
Допълнителна информация

Zeblaze Stratos, 120+ плановик за спортове и упражнения

1,32″ дисплей – Bluetooth v5.0 – Сензор за сърдечен ритъм – SpO2 – VO2 max – Педометър – Монитор за съня – Предупреждение за заседнал начин на живот – 120+ спорта – Известия – Управление на музика – До 14 дни употреба – 5 ATM водоустойчивост

Умен часовник, предназначен да подобри вашата фитнес, новият Zeblaze Stratos ще ви предложи пълен тренировъчен план. Той включва състояние на тренировката, проследяване на тренировка в реално време и история на вече завършените ви тренировки. Можете да зададете вашата тренировъчна цел измежду повече от 120 вградени цели за обучение. Ще го адаптирате към всеки спорт, който практикувате, от бягане до спортове с ракети, наред с много други.
Множество спортни режима

Това е пълен спортен часовник. Новият Zeblaze Stratos има няколко спортни режима, така че с помощта на сензори можете да конфигурирате данните, които искате да събира. Той включва спортове като тренировки (силови тренировки, елиптика, йога…); бягане и туризъм, както на закрито, така и на открито; планинско колоездене и шосейно колоездене; и плуване. Да, плуване. Тъй като този модел има водоустойчивост 5 ATM.
Високо прецизен здравен мониторинг

Новият Zeblaze Stratos е оборудван със сензор за сърдечен ритъм, който ще ви даде висока точност при събиране на пулса. Той също така използва професионални алгоритми и поддържа целодневно откриване на пулса ви. Освен това разполага със зони за сърдечен ритъм и пълен мониторинг на здравето. Освен това ще знаете нивото на SpO2, когато не сте в най-добрата форма и дали трябва да продължите да бягате или да се отпуснете. Дори ще разберете как можете да се подобрите благодарение на неговия VO2 max детектор.
Дишайте, когато искате да си починете

Купете новия Zeblaze Stratos, за да получите най-добрата поддръжка както за спорт, така и за почивка. Защото този смарт часовник ще ви позволи да отпуснете тялото си и да успокоите ума си с помощта на дихателните си упражнения. Без значение каква е целта ви, ще адаптирате тялото си към нея. И ако все още не можете да се отпуснете, ще можете да видите дали това е заради стрес. С неговия детектор ще разберете дали сте отпуснати, с нормален, среден или висок резултат за кратко време и през целия ден, за да можете да намалите стресовото си натоварване. А през нощта ще получите данни за съня си с мониторинг на качеството на съня, който разделя часовете между будно, дълбок сън и лек сън и ви позволява да знаете какви навици трябва да промените, за да подобрите.
GPS на 1,32-инчов екран

Всичко това с 1,32-инчов цветен дисплей. Той ще ви предложи HD резолюция от 360 x 360 пиксела и сензорно управление. Вътре има и много мощен GPS чип. Той поддържа 4 вида спътници като GPS, Glonass, Galileo и Beidou. Независимо дали разглеждате града, или сте сред дърветата в гората, той винаги ще събира точно данните.
До 25 дни употреба

И накрая, новият Zeblaze Stratos има голяма батерия от 580 mAh, която ще ви осигури до 14 дни време за използване. Ако го използвате с активиран собствен GPS, ще получите 40 часа използване. И ако деактивирате всички сензори, получавате 25 дни време за гледане. Сменете силиконовата му каишка, ако е необходимо, с подмяна като тези, които ще намерите в нашия раздел за каишки за смарт часовници.

Уведомление за спад в цената
Зъздайте безплатно уведомление за по-ниска цена
История на цената

История на цената Zeblaze Stratos 1.32'' Touch Screen Bluetooth 5.0 Smart Watch

История на цената Zeblaze Stratos 1.32'' Touch Screen Bluetooth 5.0 Smart Watch

Ценова информация
  • Този продукт е наличен в FastTech, Walmart.com, Tomtop, Banggood.
  • В fasttech.com можете да закупите Zeblaze Stratos 1.32'' Touch Screen Bluetooth 5.0 Smart Watch само за $58.63 , което е с 100% по малко от цената в Banggood ($63.097).
  • Най-ниската цена за [4-SATELLITE/3 Modes GPS] Zeblaze Stratos 1.32 inch 360*360px Screen HR SpO2 VO2 Max Monitor 120 Sports Modes 25 Days Standby 5ATM Waterproof Outdoor Smart Watch е била на 25/01/2022 10:02.
Новини
Видео

Zeblaze Stratos REVIEW: Is This A Real Sports Watch?

Watch our video with unboxing and a full review of Zeblaze Stratos. The new smartwatch has built-in GPS, 25 days battery life, ...