Zeblaze GTS Pro смарт часовник | Купи на изгодна цена

0.000
Снимка
Zeblaze GTS Pro
Оцени
0.000
Зъздайте безплатно уведомление за по-ниска цена
Цена от

История на цената Zeblaze GTS Pro Smart Bracelet Sports Watch 1.65-Inch TFT Screen 240*295 Resolution BT5.0 Fitness…

Поради естеството на онлайн пазара цените постоянно се променят. Цената по горе е приблизителна. За да разберете актуалната цена на доставчика моля кликнете на бутона „Купи сега“.

Характеристики

Zeblaze GTS Pro смарт часовник

Общи параметри

Марка: Zeblaze
Продукт: Смарт часовник
Модел: GTS Pro

Екран

Размер: 1,65 инча
Тип: IPS
Резолюция: 240 x 295 пиксела

технически параметри

Свързване: Bluetooth 5.1
Езици за гледане: Многоезични (испански, английски, опростен китайски, традиционен китайски, руски, индонезийски, немски, италиански, чешки, японски, френски, полски, португалски, арабски, корейски, холандски, индонезийски)
Съвместими устройства: Android 4.4 или по-нова версия, iOS 9.0 или по-нова
ПРИЛОЖЕНИЕ: GloryFit
Езици на APP: Многоезични (испански, английски, опростен китайски, традиционен китайски, руски, индонезийски, немски, италиански, чешки, японски, френски, полски, португалски, арабски, корейски)
Водоустойчивост: IP67

Сензори

Акселерометър
Близост
Сензор за сърдечен ритъм

Функции

Сигнали за обаждания, съобщения и известия (свързани с BT на телефона)
Мониторинг на здравето (24/7 сензор за сърдечен ритъм, SpO2, кръвно налягане, анализ на съня)
Ежедневно проследяване на активността (брояч на калории, стъпки, разстояние и др.)
Мулти-спортен режим
Събиране на данни
Хронометър
Будилник
Предупреждение за заседнал начин на живот
Дистанционно управление на възпроизвеждане на музика (свързано към BT на телефона)

Батерия

Капацитет: 200 mAh
Живот на батерията (основна употреба): до 15 дни
Живот на батерията (типична ежедневна употреба): до 7 дни
Време за зареждане: приблизително 1,5 часа.

Естетически параметри

материали:
Корпус: Метална сплав
Каишка: силиконова (20 мм, сменяема)
Размери: 43 x 36 x 9,5 мм
Тегло: 45 гр

Марка/Модел
Марка
Модел:
GTS Pro
Оферти
Допълнителна информация

Zeblaze GTS Pro, лек и компактен смарт часовник с голям 1,65″ дисплей

1,65″ IPS дисплей – 240 x 295p резолюция – Сигнали за обаждания, съобщения и известия – IP67 водоустойчив – 24/7 сензор за сърдечен ритъм – Ежедневно проследяване на активността – Различни спортни режими – SpO2 – Кръвно налягане – Мониторинг на съня

Подхранвайте младостта си със Zeblaze GTS Pro! Подобрена версия на този емблематичен смарт часовник. Сега с 1,65″ HD дисплей, повече от 20 спортни режима, по-дълъг живот на батерията, по-изискан дизайн и по-малка дебелина. Идеален за наблюдение на вашето здраве и ежедневна активност. Прочетете, за да научите повече за това!
Лек, тънък метален корпус

Първото нещо, което ще забележите при Zeblaze Watch GTS Pro, несъмнено е красивата му естетика. Той разполага с 2.5D извити ръбове и екран, което му придава приятен визуален и тактилен ефект. Освен това ще се чувства напълно удобно на китката ви благодарение на компактния и лек дизайн, с дебелина от само 9,5 милиметра и тегло от 45 грама, въпреки че е изработен от устойчива метална сплав, която ще удължи живота му.

Разбира се, името му не е случайно, тъй като е предназначено да имитира известния Amazfit GTS, поради което ще ви напомня толкова много за него!

1,65″ екран с резолюция 240x295p

Оформен в тази “върховна” структура, Zeblaze GTS Pro се предлага с 1,65″ HD дисплей, който с висока разделителна способност от 240×295 пиксела ще ви позволи да видите цялата информация ясно, бързо и с един поглед, без да се налага да се обръщате към телефона си всеки път, когато искате да видите как се справяте с ежедневните си цели.

Разбира се, умният часовник GTS Pro може да бъде персонализиран, за да отразява уникалния характер на всеки потребител. За да направите това, приложението GloryFit ви предоставя различни дизайни на интерфейса, така че можете да изберете този, който най-добре отговаря на вашето настроение или външен вид. Можете също да създадете свои собствени фонове с изображения от галерията.
Универсална сменяема гел каишка

От друга страна, Zeblaze GTS Pro идва с удобна гел каишка, идеална както за ежедневно носене, така и за тренировки.

Въпреки това, ако предпочитате, можете също да го замените с такъв, който ви харесва повече или който пасва по-добре на официалното облекло. Zeblaze GTS Pro използва универсална каишка с ширина 20 милиметра, така че ще можете да намерите съвместими аксесоари.

Сърдечна честота, SpO2 и кръвно налягане. Следете здравето си

Но освен че е доста “готин” моден аксесоар, Zeblaze GTS Pro е и чудесен инструмент за наблюдение на вашето здраве. За да направите това, умният часовник GTS Pro включва усъвършенстван оптичен сензор, който следи пулса ви 24 часа в денонощието. По този начин ще знаете точно как работи сърцето ви както по време на почивка, така и по време на активност, така че можете да оптимизирате тренировките си въз основа на вашите интервали и също така да знаете кога трябва да спрете и да си починете.

Zeblaze GTS Pro също измерва процента на кислород в кръвта SpO2 и кръвното налягане.

*ЗАБЕЛЕЖКА: Zeblaze GTS Pro не е медицинско устройство. Данните за фитнес и здраве, които предоставя, са само за справка и не трябва да се използват за диагностика или лечение.
Анализ на съня и качеството на вашия сън

Използвайте Zeblaze GTS Pro, за да ви помогне да получите добър нощен сън и да поддържате добро физическо и психическо здраве. Този умен часовник анализира цялостно вашия сън, идентифицирайки етапите на съня (лек, дълбок, REM…) и продължителността на всеки етап, следи качеството на дишането ви и дори оценява цялостното ви качество на съня. Така че, носете Amazfit GTS Pro, когато си лягате и… Сладки сънища!
Проследявайте ежедневната си активност с повече от 20 спортни режима

Сега е време да се сбогуваме с дългите, дълги следобеди на дивана. Часовникът GTS Pro ще ви мотивира да тренирате чрез ежедневно проследяване на активността. Той включва повече от 20 вида упражнения (както на закрито, така и на открито) въз основа на целите. GTS Pro записва продължителността, условията и областите на сърдечната честота на извършената дейност и можете да въведете всички тези данни в гореспоменатото приложение GloryFit, за да следите всяко едно от вашите спортни постижения.
IP67 водоустойчив

Освен това можете да миете ръцете си, докато го носите или да бягате в дъжд благодарение на неговия IP67* сертификат, което прави Zeblaze GTS Pro устойчив на вода и прах часовник. Само се притеснявай да прекараш деня си!

*ЗАБЕЛЕЖКА: Стандартът IP67 се основава на лабораторно тестване в контролирана среда, с потапяне в прясна вода при стайна температура за определено време. Препоръчваме да не потапяте устройството (особено в солена вода, хлорирана вода, гореща вода и/или други течности, които могат да бъдат корозивни). За правилна поддръжка, ако часовникът се намокри, изсушете го, преди да го използвате отново.
До 15 дни живот на батерията

Най-доброто от всичко обаче е, че усъвършенстваната система за оптимизиране на мощността е в състояние да постигне 15 дни живот на батерията* при основна употреба и 7 дни* при типична ежедневна употреба, така че можете да се наслаждавате на своя смарт часовник Zeblaze дълго време!

*ЗАБЕЛЕЖКА: Данните за батерията и зареждането са получени от вътрешни лаборатории. Действителните резултати може да варират в зависимост от разликите във версията на софтуера, средата и условията на използване и може да не отразяват действителния продукт.
Други интелигентни функции

И накрая, свържете го към вашия смартфон чрез Bluetooth 5.0, за да се възползвате от пълната му функционалност, и оставете GTS Pro да бъде и ваш личен асистент. Проверете графика си, управлявайте дистанционно възпроизвеждането на музика, потърсете телефона си и получавайте сигнали за обаждания и известия или прогнози за времето.

Уведомление за спад в цената
Зъздайте безплатно уведомление за по-ниска цена
История на цената

История на цената Zeblaze GTS Pro Smart Bracelet Sports Watch 1.65-Inch TFT Screen 240*295 Resolution BT5.0 Fitness...

История на цената Zeblaze GTS Pro Smart Bracelet Sports Watch 1.65-Inch TFT Screen 240*295 Resolution BT5.0 Fitness...

Ценова информация
  • Всички цени по горе са в United States dollar.
  • Този продукт е наличен в Walmart.com, Tomtop.
  • В walmart.com можете да закупите Zeblaze GTS Pro Smart Bracelet Sports Watch 1.65-Inch TFT Screen 240*295 Resolution BT5.0 Fitness IP67 Waterproof Sleep само за $37.19 , което е с 35% по малко от цената в Tomtop ($57.41).
  • Най-ниската цена за Zeblaze GTS Pro 1.65-Inch TFT Screen Smart Bracelet Sports Watch е била на 09/07/2024 02:49.
Новини
Видео

ZeBlaze GTS Pro | Best Smart Watch Under $30?

Always great to test out a new budget-friendly smartwatch. We've reviewed watches previously on the channel from ZeBlaze and ...