Zeblaze GTS 2 смарт часовник | Купи на изгодна цена

0.000
Снимка
Zeblaze GTS 2
Оцени
0.000
Зъздайте безплатно уведомление за по-ниска цена
Направи уведомление за Zeblaze GTS 2 1.69-Inch Full-Touch Screen Smart Sports Bracelet - $33.99
Цена от

История на цената Zeblaze GTS 2 1.69-Inch Full-Touch Screen Smart Sports Bracelet

Статистика

Цена в момента 62,40 лв.18/04/2024
Най-висока цена33,99 лв.28/06/2023
Най-ниска цена33,99 лв.28/06/2023
От 28/06/2023

Последни промени в цените

33,99 лв.28/06/2023

Поради естеството на онлайн пазара цените постоянно се променят. Цената по горе е приблизителна. За да разберете актуалната цена на доставчика моля кликнете на бутона „Купи сега“.

Характеристики

Zeblaze GTS 2 смарт часовник

Общи параметри

Марка: Zeblaze
Продукт: Смарт часовник
Модел: GTS 2

Екран

Размер: 1,69 инча
Тип: IPS
Резолюция: 240 x 280 пиксела

технически параметри

Свързване: Bluetooth 5.0
Езици за гледане: Многоезичен (испански, английски, японски, френски, немски, руски, италиански, португалски, тайландски, гръцки, турски, холандски)
Съвместими устройства: Android 4.4 или по-нова версия, iOS 9.0 или по-нова
ПРИЛОЖЕНИЕ: FunKeep
Езици на APP: Многоезични (испански, английски, тайландски, руски, португалски, японски, френски, немски, италиански)
Водоустойчив: IP67

Сензори

Акселерометър
Близост
Сензор за сърдечен ритъм

Функции

Сигнали за обаждания, съобщения и известия (свързани с BT на телефона)
Отговаряне на повиквания (свързан към BT на телефона)
Мониторинг на здравето (24/7 сензор за сърдечен ритъм, SpO2, кръвно налягане, анализ на съня)
Ежедневно проследяване на активността (брояч на калории, стъпки, разстояние и др.)
Мулти-спортен режим
Събиране на данни
Хронометър
Будилник
Предупреждение за заседнал начин на живот
Съхранение и възпроизвеждане на музика

Батерия

Капацитет: 210 mAh
Живот на батерията (основна употреба): до 15 дни
Живот на батерията (типична ежедневна употреба): до 7 дни
Време за зареждане: приблизително 1,5 часа.

Естетически параметри

материали:
Калъф: ABS + PC
Каишка: силиконова (сменяема 20 мм)
Размери: 44,5 х 37 х 10,5 мм
Тегло: 36 гр

Марка/Модел
Марка
Модел:
GTS 2
Оферти
Допълнителна информация

Zeblaze GTS 2, смарт часовник с Bluetooth разговори и възпроизвеждане на музика

1,69″ IPS дисплей – 240 x 280 p резолюция – Сигнали за обаждания, съобщения и известия – IP67 водоустойчив – 24/7 сензор за сърдечен ритъм – Ежедневно проследяване на активността – Различни спортни режими – SpO2 – Кръвно налягане – Мониторинг на съня

Zeblaze GTS 2, перфектният смарт часовник за измерване на цялата ви спортна активност, поддържайте връзка по най-новата мода. С 1,69-инчов пълноцветен дисплей, независимо възпроизвеждане на музика, до 15 дни живот на батерията и огромно количество функционалност, останете на линия за задълбочен поглед! Ще ви разкажем всичко за това по-долу, за да не колебайте се да купите Zeblaze GTS 2.
1,69″ дисплей с резолюция 240x280p

Цветът и яснотата са преди всичко това, което предлага 1,69″ HD дисплей на новия GTS 2. Високата плътност на пикселите, подкрепена от отлична разделителна способност 240×280, ви позволява да виждате информацията ясно и с един поглед, без да се налага да посягате към телефона си!

Приложението FunKeep също ви предоставя различни дизайни на интерфейса, така че всеки ден да избирате този, който най-добре отговаря на вашето настроение или дрехи. Можете също да създадете свои собствени фонове с изображения от галерията.
Правоъгълна рамка. Тънък и лек

Разбира се, името GTS 2 не е случайно, тъй като е почти непроменено копие на прехваленото Amazfit GTS 2. Ще ви хареса как неговият тънък и лек дизайн се усеща на китката ви, което го прави удобен, както и красив.

Нещо повече, този модел Zeblaze се предлага в 3 цвята, така че можете да изберете този, който най-добре отговаря на вашия стил.
Универсална сменяема гел каишка

Zeblaze GTS 2 се предлага и с удобна гел каишка, идеална както за ежедневно носене, така и за упражнения.

Въпреки това, ако предпочитате, можете също да го замените с такъв, който ви харесва или който по-добре отговаря на вашите обстоятелства. Всъщност Zeblaze GTS 2 използва универсална каишка с ширина 20 милиметра, така че е лесна за подмяна и намиране на съвместими аксесоари.

С високоговорител и микрофон за отговаряне на повиквания

Обучение? Готови ли сте да хванете влака? Не ровете в джобовете си за телефона. Zeblaze GTS 2 интегрира както високоговорител, така и микрофон, за да можете да отговаряте на входящи повиквания с лекота и удобство, както никога досега! Въпреки това, за да се насладите на тази функция, часовникът трябва да бъде сдвоен с телефона ви чрез Bluetooth.
Съхранение и възпроизвеждане на музика

Но почакай! Това не е всичко… С Zeblaze GTS 2, както и с управлението на музиката на телефона си, можете да съхранявате и възпроизвеждате музика локално. Включете някои безжични слушалки, за да слушате незабавно вашия плейлист. Тренирайте, забравете телефона си и бъдете в крак с музиката по всяко време и навсякъде.
Мониторинг на здравето

Разбира се, Zeblaze GTS 2 ще бъде и чудесен инструмент, с който да следим здравето си. За да направи това, смарт часовникът GTS 2 включва усъвършенстван оптичен сензор, който динамично следи сърдечната ни честота (24 часа в денонощието) и ни позволява да знаем как работи сърцето ни в покой и когато сме активни. По този начин можем да оптимизираме тренировките си, като вземем предвид нашите интервали и знаем кога трябва да си вземем почивка.

Zeblaze GTS 2 също измерва процента на кислород в кръвта SpO2 и кръвното налягане.

*ЗАБЕЛЕЖКА: Zeblaze GTS 2 не е медицинско изделие. Данните за фитнес и здраве, които предоставя, са само за справка и не трябва да се използват за диагностика или лечение.
Анализ на съня и качество на вашия сън

Събуждате ли се твърде уморени всяка сутрин? Може би не си почивате достатъчно през нощта. Ето защо GTS 2 следи напълно вашия сън, защото Zeblaze разбира, че това е от съществено значение за поддържане на добро физическо и психическо здраве.

По този начин Zeblaze GTS точно определя етапите на съня (лек, дълбок, REM…) и продължителността на всеки етап, анализира качеството на дишането ви, оценява цялостното ви качество на съня и дори прави предложения как да го подобрите . Така че, настанете се удобно, носете Zeblaze GTS 2 и…. Сладки сънища!
Проследявайте ежедневната си активност с множество спортни режима

Сега е време да се сбогуваме с дългите, дълги следобеди на дивана. С часовника GTS 2 ще се чувствате мотивирани да тренирате благодарение на ежедневния тракер за активност, който измерва и показва параметри като направени стъпки, изминато разстояние, изгорени калории, продължителност, сърдечен ритъм и други.

Всичко това е адаптирано към спорта или упражненията, които практикувате чрез различните включени спортни режими, като: бягане, ходене/бягане на бягаща пътека, туризъм, скачане на въже, йога, тенис и др.
IP67 водоустойчив

Освен това, можете да си миете ръцете, докато го носите или да бягате в дъжд благодарение на неговия IP67* сертификат, което прави Zeblaze GTS 2 устойчив на вода и прах часовник, така че можете просто да се притеснявате да прекарате деня си!

*ЗАБЕЛЕЖКА: Стандартът IP67 се основава на лабораторно тестване в контролирана среда, с потапяне в прясна вода при стайна температура за определено време. Препоръчваме да не потапяте устройство в солена вода, хлорирана вода, гореща вода и/или други течности, които могат да бъдат корозивни, както и пот, което може да повлияе на водонепроницаемостта му. За правилна поддръжка, ако устройството влезе в контакт с тези продукти, незабавно го почистете с прясна вода.
До 15 дни живот на батерията

Най-хубавото от всичко обаче е, че усъвършенстваната система за оптимизиране на мощността е в състояние да издържи до 15 дни живот на батерията* при основна употреба, така че можете да се наслаждавате на своя смарт часовник Zeblaze дълго време, без да търсите електрически контакт!

*ЗАБЕЛЕЖКА: Данните, свързани с батерията и зареждането, са получени от вътрешни лаборатории. Действителните резултати може да варират в зависимост от разликите във версията на софтуера, средата и условията на използване и може да не отразяват действителния продукт.
Bluetooth свързаност и автоматична статистика с APP

Какво? Нямате ясна представа за целите си? Няма проблем! Приложението FunKeep ще ви помогне да ги настроите. Изтеглете го на вашия Android или iOS смартфон и го синхронизирайте със Zeblaze GTS 2 чрез Bluetooth 5.0. Това ще прехвърли всички данни в мобилното приложение и ще можете да следите напредъка на рутината си, да генерирате статистика и да си поставяте цели.

Също така ще бъдете предупредени за обаждания и известия и можете да отговорите на последните чрез гласови съобщения или предварително зададени бързи отговори.

Уведомление за спад в цената
Зъздайте безплатно уведомление за по-ниска цена
Направи уведомление за Zeblaze GTS 2 1.69-Inch Full-Touch Screen Smart Sports Bracelet - $33.99
История на цената

История на цената Zeblaze GTS 2 1.69-Inch Full-Touch Screen Smart Sports Bracelet

Статистика

Цена в момента $33.9918/04/2024
Най-висока цена$33.9928/06/2023
Най-ниска цена$33.9928/06/2023
От 28/06/2023

Последни промени в цените

$33.9928/06/2023

История на цената Zeblaze GTS 2 1.69-Inch Full-Touch Screen Smart Sports Bracelet

Статистика

Цена в момента 62,40 лв.18/04/2024
Най-висока цена33,99 лв.28/06/2023
Най-ниска цена33,99 лв.28/06/2023
От 28/06/2023

Последни промени в цените

33,99 лв.28/06/2023
Ценова информация
  • Този продукт е наличен в Tomtop, Amazon.com, Amazon.co.uk.
  • В tomtop.com можете да закупите Zeblaze GTS 2 1.69-Inch Full-Touch Screen Smart Sports Bracelet само за $33.99 , което е с 32% по малко от цената в Amazon.com ($49.99).
  • Най-ниската цена за New 2021 Zeblaze GTS 2 Smart Watch Music Player Receive/Make Call Heart Rate Long Battery Life Sports Watch for Android &iOS (Black) е била на 18/04/2024 21:54.
Новини
Видео