Сравнение на цена Xiaomi Yeelight 1SE смарт крушка

0.000
Снимка
Yeelight Smart Bulb 1SE
Оцени
0.000
Зъздайте безплатно уведомление за по-ниска цена
Цена от

История на цената YEELIGHT Alexa Light Bulb, Smart Light Bulbs, Smart Bulbs That Work with Alexa & Google Home,…

Поради естеството на онлайн пазара цените постоянно се променят. Цената по горе е приблизителна. За да разберете актуалната цена на доставчика моля кликнете на бутона „Купи сега“.

Характеристики

Xiaomi Yeelight 1SE смарт крушка

Марка: Xiaomi Yeelight
Модел: 1SE
Тип: смарт крушка
Номер на модела: YLDP001
Фасунга: E27
Интензитет на яркост: 650lm
Цветна температура: 1700K-6500K
Продължителност на живота: прибл. 25000 часа
Тип връзка: Wi-Fi IEEE 802.11 b / g / n 2.4GHz
Номинален вход: 100-240V ~ 50 / 60Hz
Номинална мощност: 6W
Поддържани операционни системи: Android 4.4 и по-нова версия, iOS 8 и по-нова версия
Размери: 124 х 60 мм
Съвместим с Google Home и Alexa. В допълнение към Samsung Smarthings.

Марка/Модел
Марка
Оферти
Допълнителна информация

LED крушка Xiaomi Yeelight Smart Bulb 1SE, напълно регулируема смарт крушка

Регулируема температура от 1700K до 6500K – Множество цветови опции – Регулируема яркост до 650lm

Да имаш умен дом е в списъка с желания на повечето хора. Само си представете колко удобно е да управлявате цялата си къща само с помощта на вашия смартфон. Имайки това предвид, в price-comparison.info разширихме нашия каталог за интелигентен дом с нови устройства като Xiaomi Yeelight Smart Bulb 1SE. Насладете се на най-доброто осветление у дома по най-лесния начин. Продължете да четете, за да научите повече за тази страхотна интелигентна крушка.
Яркост до 650 Lm

Нека вашият дом блести със собствена светлина. Тази нова крушка от 650 лумена ще може да осветява цялата стая без проблем. Това е един от най-ярките модели, които ще намерите и можете да го адаптирате към по-интимна среда, като можете да регулирате интензивността на яркостта и да пресъздадете желаната от вас среда. С голямото разнообразие от цветове, от които можете да избирате, можете да бъдете толкова креативни, колкото искате. Персонализирайте сцените си и настройте стаите според настроението и плановете си.
Адаптира се към атмосферата на стаята

Предимството на тази смарт крушка е, че можете да затъмните интензитета и цвета. Така че, ако искате да гледате филм удобно на дивана си, можете да изберете много слаба околна светлина, която помага да се намали отражението върху екрана на телевизора и да се намали напрежението на очите. Xiaomi Yeelight 1SE смарт крушка е в състояние да повлияе както на настроението ни, така и на поведението ни и с този модел ще имате възможност да правите различни комбинации от настройки и да ги запазвате за по-нататъшна употреба само с едно докосване. Също така ще можете да синхронизирате светлините с песните си, за да видите как се променят следвайки музикалния ритъм.
Напълно регулируема и издръжлива

Най-регулируемият модел. Цветовата температура може да се регулира от 1700K до 6500K, така че можете да изберете по-топъл или по-хладен тон в зависимост от времето и вашите предпочитания. Освен това е проектиран да спести максимално количество енергия и може да ви даде 25 000 часа яркост, което е еквивалентно на 11 години живот. Всичко това, за да можете да го управлявате с приложението Yeelight, което можете да използвате на Android и да наблюдавате състоянието на крушките. Можете също да го синхронизирате с интелигентен високоговорител и да го управлявате с глас, като използвате неговия Google Assistant или Amazon Alexa.
Насладете се на вашия интелигентен дом с новата LED смарт крушка Xiaomi Yeelight 1SE сега в price-comparison.info

Сбъднете мечтите си с предимства като нашата 3-годишна гаранция, доставка от Испания и нашето собствено обслужване на клиенти, което е готово да ви помогне.

*Това Xiaomi устройство се синхронизира с европейския сървър

Уведомление за спад в цената
Зъздайте безплатно уведомление за по-ниска цена
История на цената

История на цената YEELIGHT Alexa Light Bulb, Smart Light Bulbs, Smart Bulbs That Work with Alexa & Google Home,...

История на цената YEELIGHT Alexa Light Bulb, Smart Light Bulbs, Smart Bulbs That Work with Alexa & Google Home,...

Ценова информация
  • Този продукт е наличен в Amazon.com, AliExpress, Geekbuying, Amazon.co.uk, Walmart.com, Amazon.de, Tomtop, eBay, Banggood.
  • В amazon.com можете да закупите YEELIGHT Alexa Light Bulb, Smart Light Bulbs, Smart Bulbs That Work with Alexa & Google Home, Razer Chroma, A19 RGBW LED WiFi Light Bulbs No Hub Required, 60W Equivalent 900LM CRI>80 само за $13.99 , което е с 100% по малко от цената в Banggood ($19.031).
  • Най-ниската цена за YEELIGHT YLDP001 1SE E27 6W RGBW Smart LED Bulb Voice Control Work with Amazon Alexa Google Assistant AC110-240V е била на 13/12/2022 12:12.
Новини
Видео

Unboxing Xiaomi Yeelight Smart Bulb 1SE Full Details Use and Install | Compare Other Xiaomi Lights

We made this video for the people first time using Smart Lights. Unbox and Full Details How to Install and How to use using the MI ...