Сравнение на цена Viomi V3 прахосмукачка робот

0.000
Снимка
Viomi V3 прахосмукачка робот
Оцени
0.000
Зъздайте безплатно уведомление за по-ниска цена
Цена от

Поради естеството на онлайн пазара цените постоянно се променят. Цената по горе е приблизителна. За да разберете актуалната цена на доставчика моля кликнете на бутона „Купи сега“.

Характеристики

Viomi V3 прахосмукачка робот

Навигация
Картографиране / Планиране на пътя Да
Картографски тип сензор LDS
Карта с висока точност Да
Разпознаване на обекти (предна камера) бр
Магнитни/оптични виртуални стени бр
Височина на преградата 20 мм / 0,79 инча
Почистваща площ 250 ㎡ / 2691 ft2
Сензор против изпускане / скала Да

Характеристики за почистване
Всмукателна мощност 2600 Pa
Капацитет на кошчето за боклук 550 ml / 18,6 oz
Автоматично изхвърляне на мръсотия №
Капацитет на торбичка за прах за еднократна употреба N/A
HEPA филтър Да
Миещ се филтър Да
Странични четки (една или две) 1
Усилване на килима №
Сензор за замърсяване №
Сензор за пълен боклук №

Функции за почистване
Мокро почистване Да
Електрически контрол на водния поток Да
Капацитет на резервоара за вода 550 ml / 18,6 oz
Вибрираща подложка за почистване №
Автоматично повдигане на моп No
Автоматично зареждане на резервоар за вода №
Автоматичен моп за пране №

Батерия
Капацитет на батерията 4900 mAh
Живот на батерията 150 мин
Презареждане и възобновяване Да
Време за зареждане 300 мин
Автоматично свързване и презареждане Да
Номинална мощност (ватове) 40 W

Използваемост и контрол
Приложение за Wi-Fi / смартфон Да
Планиране Да
IR/RF дистанционно управление №
Wi-Fi честотна лента 2,4 GHz
Поддръжка на Amazon Alexa №
Поддръжка на Google Assistant №
Дисплей №
Гласови подкани Да
Ниво на шума 72 dB

Характеристики на приложението
Проследяване в реално време Да
Цифрови блокирани зони Да
Зонално почистване Да
Многоетажни карти Да
Ръчно управление на движението Да
Избрано почистване на стаята Да
Зони без моп бр
Други спецификации
Тегло 3,6 кг / 7,94 паунда
Ширина 35 см / 13,78 инча
Височина 9,45 см / 3,72 инча
В кутия робот прахосмукачка, докинг станция за зареждане, захранващ адаптер, резервоар за вода, кош за боклук, моп, 2 странични четки, подложка, ръководство на английски език, резервоар за вода две в едно, 2 мопа за еднократна употреба, сух/мокър моп
Дата на пускане март 2020 г
Гаранция 12 месеца

Марка/Модел
Марка
Модел:
V3
Оферти
$362.98
$470.72
от 31/05/2024 18:58
Amazon.es
$600.00
Налично
Tomtop.com
651,42 лв.
844,77 лв.
от 31/05/2024 18:58
Amazon.es
1.080,06 лв.
Налично
Tomtop.com
1.746,07 лв.
Налично
Tomtop.com
Допълнителна информация

Xiaomi Viomi V3 прахосмукачка робот

Прахосмукачка робот – Автономна прахосмукачка – 550 мл резервоар за прах – 550 мл резервоар за вода – 2600 Pa мощност на засмукване – LDS лазерен сензор – Автономност до 150 минути – Автоматично презареждане и възобновяване – Технология против падане

Xiaomi, заедно с Viomi, ни представя нов модел робот прахосмукачка, така че липсата на време да не ви пречи винаги да поддържате къщата си безупречна. Сега той има по-голяма мощност на засмукване, повече батерия и резервоар за вода за мокро почистване и запазва страхотния си LDS лазерен сензор. Нека го открием!
LDS лазерна навигационна система

Viomi V3 е интелигентно устройство за домашно почистване, способно да почиства ефективно самостоятелно. Той използва LDS лазерен сензор, който анализира зоната, която трябва да бъде почистена, генерира точни карти на къщата и локализира препятствията, осигурявайки високоефективно почистване.
Пълен контрол със своето приложение

Ще можете да проверявате тази карта в реално време от мобилния си телефон. Изберете конкретна зона, която искате да почистите, щракнете върху картата на APP и Viomi Viomi V3 прахосмукачка робот ще почисти избраната зона. Готово е да ви помогне. Можете също да изберете зони, които не се нуждаят от почистване. Всичко зависи от вас.
Супер мощност на засмукване с 4 нива

Няма да се притеснявате за почистване, когато приемате гости. Viomi V3 ще остави къщата ви чиста като свирка. Благодарение на своя NIDEC мотор (безчетков), този робот прахосмукачка разполага с 2600 PA мощност на засмукване, страхотна мощност на засмукване за улавяне на всички видове частици. Въпреки това, за да не се хаби батерията, тя има четири нива на засмукване, от 600 Pa до 2600 Pa, така че може да се адаптира към различни нужди от почистване.
Електрически резервоар за вода: почистване 2 в 1

Ето най-голямата нова функция на Viomi V3 прахосмукачка робот: той също има мокро почистване. Да, това е вярно. В допълнение към резервоар за прах от 550 ml, той включва и електрически резервоар за вода от 550 ml*. Електрическата му функция осигурява контрол на скоростта на изтичане на вода, като я прави равномерна и подът е идеално почистен. Освен това ще имате три нива на вода, за да я настроите към това, от което се нуждаете.
*Препоръчително е да използвате дестилирана вода за резервоара за вода. Вар може да запуши тръбите и да съкрати живота на прахосмукачката.
Батерия с висок капацитет

Прахосмукачката робот Xiaomi Viomi V3 разполага и с батерия от 4900 mAh, голям капацитет, който ни дава автономност от около 150 минути* с едно зареждане. Това прави Viomi V3 идеален за домове с много квадратни метра (250 – 300 m2) и множество стаи.
*Работното време зависи от определени параметри, като количеството замърсяване, вида на повърхността или необходимата мощност на засмукване.
Автоматично презареждане и възобновяване

Друго нещо, което прави Viomi V3 интелигентна прахосмукачка, е нейната функция за автоматично презареждане и възобновяване. По този начин, когато вашата прахосмукачка Viomi Robot завърши задачите си за почистване или нивото на батерията й е ниско, тя автоматично ще се върне към докинг станцията за зареждане. Ако планът за почистване не е завършен, Viomi V3 помни къде е спрял, за да се върне там и да продължи работата си след зареждане.
Сензори навсякъде за безопасно почистване

Благодарение на множеството си сензори, Xiaomi Viomi V3 прахосмукачка робот ще извърши напълно безопасно почистване за него и вашите мебели. Например, използвайки сензор за ниво, Viomi V3 открива стъпки и предотвратява падания. С LDS сензора и панела против сблъсък той открива препятствия и ги избягва. И още много!

Малките стъпала или неравностите обаче също не са проблем, тъй като лесно може да изкачва препятствия с височина до 20 мм.

Уведомление за спад в цената
Зъздайте безплатно уведомление за по-ниска цена
История на цената

История на цената Xiaomi VIOMI V3 Smart AI Robot Vacuum Cleaner (EU Plug)

История на цената Xiaomi VIOMI V3 Smart AI Robot Vacuum Cleaner (EU Plug)

Ценова информация
  • Този продукт е наличен в GEEKMAXI.COM, Amazon.es, Tomtop.
  • В amazon.es можете да закупите VIOMI V3 Robot Aspirador. 2600Pa, con fregona para Mojado o seco, Trapeador Artificial Profesional en Forma de Y, Bueno para alfombras, Suelos Duros, Pelo de Mascotas, aplicación o Control por Voz само за €299,90 , което е с 80% по малко от цената в Tomtop ($1,507.32).
  • Най-ниската цена за Global VIOMI V3 Smart AI Robot Vacuum Cleaner LDS Laser Navigation Home Office Sweeping and Mopping 2600Pa Powerful Suction 4900mAh Work With Mijia APP е била на 31/05/2024 18:58.
Новини
Видео

Xiaomi VIOMI V3 Review Better Than The Roborock S5 Max?

VIOMI V3 robot vacuum review. This is the new and improved 2-in-1 robot vacuum & robot mop from Xiaomi (VIOMI is part of their ...