Сравни цена VIOMI SE прахосмукачка робот

0.000
Снимка
Оцени
0.000
Зъздайте безплатно уведомление за по-ниска цена
Цена от

История на цената Xiaomi VIOMI SE Robot Vacuum Cleaner (EU Plug)

Поради естеството на онлайн пазара цените постоянно се променят. Цената по горе е приблизителна. За да разберете актуалната цена на доставчика моля кликнете на бутона „Купи сега“.

Характеристики

VIOMI SE прахосмукачка робот

Картиране / Планиране на път: да
Тип сензор за картографиране: LDS
Карта с висока точност: да
Разпознаване на обекти (предна камера): не
Презареждане и възобновяване: да
Автоматично докиране и зареждане: да
Ниво на шум: 65 db
LCD дисплей: не
Странични четки (една или две): 1 бр
Гласови подкани: да
Мощност на засмукване: 2200 Pa
Почистваща площ: 2153 ft2 / 200 m2
Вместимост на боклука: 500 мл
Автоматично изхвърляне на мръсотия: не
Мокро почистване: да
Електрически контрол на водния поток: да
Вместимост на резервоара за вода: 200 мл
Височина на преградата: 20 mm
HEPA филтър: да
Миещ се филтър: не
Капацитет на батерията: 3200 mAh
Времетраене: 120 мин
Време за зареждане: 240 мин
Номинална мощност (вата): 33 W
График: да
IR дистанционно управление: не
Приложение за Wi-Fi / смартфон: да
Wi-Fi честотни ленти: 2,4 GHz
Поддръжка на Amazon Alexa: не
Поддръжка на Google Assistant: не
Магнитни / оптични виртуални стени: да
Проследяване в реално време: да
Цифрова блокирана зона: да
Зонирано почистване: да
Многоетажни карти: да
Ръчен контрол на движението: да
Избрано почистване на стаята: да
Зони без моп: не
Carpet Boost: не
Сензор против падане / скала: да
Откриване на мръсотия: не
Индикатор за пълен кош: не
Тегло на робота: 9,70 lbs / 4,4 kg
Ширина на робота: 13,78 инча / 35 см
Височина на робота: 9,45 см
В кутията: 1 x робот, 1 x зареждаща станция, 1 x захранващ адаптер, 1 x швабра, 2 x странична четка, 1 x подложка за почистване, 1 x английско ръководство, 1 x два в едно резервоар за вода
Дата на издаване: 44075
Гаранция: 12 месеца

Марка/Модел
Марка
Модел:
SE
Оферти
$499.00
Налично
Tomtop.com
611,85 лв.
635,17 лв.
от 26/03/2024 23:53
Amazon.it
916,12 лв.
Налично
Tomtop.com
Допълнителна информация

Робот прахосмукачка Xiaomi Viomi SE, максимална грижа за вашия дом

Прахосмукачка робот – Автономна прахосмукачка – 360º LDS сензор – 2200PA засмукване – Метане, мопове и всичко, което искате

Xiaomi винаги разполага с най-добрите прахосмукачки, предназначени да ви дадат всичко необходимо на невероятна цена. С новата си прахосмукачка Xiaomi Viomi SE ще получите максимално почистване за вашия дом, способна да ви даде всичко необходимо. Тази нова прахосмукачка разполага с мощност от 2200 PA, сензор за картографиране на вашата къща и подобряване на нейното почистване. Този модел със страхотни характеристики ще задоволи всички ваши нужди. Един от най-зрелищните модели, които ще намерите в момента и който ще ви даде всичко необходимо, за да се насладите. Продължете да четете и ще ви хареса.
Страхотна функционалност

Както всички модели Xiaomi Viomi, тази прахосмукачка е грандиозна. Проектирана с интелигентна лазерна система, тази прахосмукачка ще картографира стаите в къщата ви, проследявайки пътя на къщата ви и по този начин прави възможно почистването на всеки ъгъл по подреден начин. Една от най-зрелищните системи, които ще намерите и която ще ви позволи да изберете зона, която се интересувате от почистване по дълбок начин. Ще имате най-доброто почистване във всички ситуации. В допълнение, той се свързва с различни устройства у дома с вашето приложение. Viomi SE не само почиства с прахосмукачка, но може да почиства и за по-добро почистване, като е един от най-зрелищните модели, които ще намерите.
По-чист дом

Той е създаден да ви достави много радост. Със своя LDS лазерен дистанционер с 360º скенер, този модел ще проверява всички стаи, получавайки най-удобния и ефектен маршрут за почистване. На телефона си ще имате карта в реално време за това къде се намира телефонът ви. С това ще можете да изберете зона, която ви интересува по-специално да почистите, щракнете върху картата на APP и вашата нова прахосмукачка ще почисти избраната зона. Не може да бъде по-лесно. Viomi SE Модел, който също така ви позволява да ограничите помещение, ако в този момент не е удобно за праща да влезе за почистване. Най-пълният модел, който ще намерите в момента.
2200Pa Капацитет за почистване

Променливата скорост и едностранните четки ще оставят много по-чиста мечта наведнъж. Подобно на предишните си модели, този нов модел на Xiaomi има ефективен NIDEC (безчетков) мотор за перфектен резултат. Притежавайки мощност от 2200 PA, той ще направи дома ви по-чист наведнъж. Това е един от най-зрелищните модели, които ще намерите в момента, способен да ви даде всичко необходимо, за да се насладите на целия си свят. Великолепен модел.
Създаден за целия Ви дом

Що се отнася до дизайна, имаме резервоар за вода и твърди вещества с капацитет 500ml (300ml за резервоара за прах, 200ml за резервоара за вода). Няма значение дали къщата ви е с мокети или различни нива на пода, гуверът ще може да избягва препятствията и да изкачва малки наклони до 2 см без проблем. Viomi SE ще ви даде повече време за използване, този модел има време за използване между 90 до 120 минути с време за зареждане от 180 до 240 минути. Един от най-ефектните модели, които ще намерите в момента.

* Препоръчително е да използвате дестилирана вода за водния резервоар на прахосмукачката. Варът блокира резервоара и може да причини неизправност на прахосмукачката.

Уведомление за спад в цената
Зъздайте безплатно уведомление за по-ниска цена
История на цената

История на цената Xiaomi VIOMI SE Robot Vacuum Cleaner (EU Plug)

История на цената Xiaomi VIOMI SE Robot Vacuum Cleaner (EU Plug)

Ценова информация
  • Този продукт е наличен в GEEKMAXI.COM, GeekBuying, Gearbest, Amazon.it, Emag, Tomtop.
  • В geekmaxi.com можете да закупите Xiaomi VIOMI SE Robot Vacuum Cleaner (EU Plug) само за $211.00 , което е с 72% по малко от цената в Tomtop ($746.99).
  • Най-ниската цена за Global Version Viomi SE Robot Vacuum Mijia APP Remote Control Smart Cleaning RobotCleaner е била на 11/02/2022 13:48.
Новини

Xiaomi VIOMI SE – почистващ робот „две в едно”, умен и точен - Tech News

14/01/2021 - Tech News

Xiaomi VIOMI SE – почистващ робот „две в едно”, умен и точен  Tech News...

Видео

Viomi SE - budget vacuum and mopping robot [Xiaomify]

Viomi just launched the Viomi SE - a budget version of their vacuum and mopping robot with some pretty good specs. Is it any ...