Apple Watch Series 7 smartwatch | Купи на изгодна цена

0.000
Снимка
Apple Watch Series 7
Оцени
0.000
Зъздайте безплатно уведомление за по-ниска цена
Направи уведомление за Apple Watch Series 7 (GPS) - Caja de Aluminio en Blanco Estrella de 41 mm - Correa Deportiva... - €289,62
Цена отИстория на цената Apple Watch Series 7 (GPS) – Caja de Aluminio en Blanco Estrella de 41 mm – Correa Deportiva…

Статистика

Цена в момента $309.4910/06/2024
Най-висока цена$306.1518/12/2023
Най-ниска цена$289.6202/01/2024
От 03/12/2023

Последни промени в цените

$289.6202/01/2024
$300.0425/12/2023
$306.1518/12/2023
$305.8603/12/2023

История на цената Apple Watch Series 7 (GPS) – Caja de Aluminio en Blanco Estrella de 41 mm – Correa Deportiva…

Статистика

Цена в момента 566,44 лв.10/06/2024
Най-висока цена306,15 лв.18/12/2023
Най-ниска цена289,62 лв.02/01/2024
От 03/12/2023

Последни промени в цените

289,62 лв.02/01/2024
300,04 лв.25/12/2023
306,15 лв.18/12/2023
305,86 лв.03/12/2023

Поради естеството на онлайн пазара цените постоянно се променят. Цената по горе е приблизителна. За да разберете актуалната цена на доставчика моля кликнете на бутона „Купи сега“.

Характеристики

Apple Watch Series 7 смарт часовник

Общи параметри

Марка: Apple
Продукт: Смарт часовник
Име: Гледайте серия 7

Екран

Тип: Retina OLED LTPO винаги включен
Яркост: 1000 нита
Стъкло: Ion-X стъкло

Чипсет и памет

S7 SiP с 64-битов двуядрен процесор
Безжичен W3 чип
U1 чип (ултра-широколентов)
32 GB капацитет

Сензори

Дигитална корона с хаптична обратна връзка
Сензор за кислород в кръвта
Електрически сензор за пулс от трето поколение и оптичен сензор за сърдечен ритъм
компас
Висотомер винаги активен

Свързаност

Wifi
Bluetooth 5.0
GPS / GNSS

Батерия

Тип: литиево-йонен
Време за зареждане: 80% за 45 минути
Метод на зареждане: магнитен

Естетически параметри

Корпус: Черен алуминий
Каишка: Спортен флуороеластомер – Среднощно черно – Сменяем 38 / 40 мм
Водоустойчив до 50 метра
Устойчив на прах (IP6X)
Размери: 41 x 35 x 10,7 мм
Тегло (без каишка): 32гр

Марка/Модел
Марка
Модел:
Watch Series 7
Оферти
$458.43
$490.49
Разпродадено
839,04 лв.
897,71 лв.
Разпродадено
657,06 лв.
Разпродадено
Допълнителна информация

Apple Watch Series 7 с 41 мм алуминиев корпус и стандартна спортна лента в полунощно черно

41 мм алуминиев корпус – Стандартна спортна лента – Винаги включен Retina дисплей – Супер устойчиво Ion-X стъкло – Насищане на кръвта с кислород – ЕКГ – Мониторинг на съня – Скорост на дишане – Водоустойчив до 50 метра – Проследяване на активността – Siri

Много екранно пространство… И много стил. Новият дисплей Retina на Apple Watch Series 7 е почти 20% по-голям от този на Apple Watch Series 6 и е защитен от по-здраво, водоустойчиво и прахоустойчиво предно стъкло. Освен това има същия целодневен живот на батерията и се зарежда с до 33% по-бързо от предишното поколение. И всичко това, като предлага най-модерните функции за здраве и уелнес в Apple Watch, като приложението и сензора за измерване на кислорода в кръвта ви и приложението за ЕКГ. Останете тук, за да научите повече за това!
По-голям екран в същото пространство

Новото изживяване на Watch Series 7 се върти около неговия голям екран, където всичко е невероятно лесно за използване и четене. Този часовник е най-голямото и ярко творение на Apple досега.

Голямото предизвикателство пред физиката на тази известна американска марка беше да увеличи размера на екрана с малка промяна в размерите на часовника. За да постигне това, Apple го преработи отгоре надолу, с 40% по-малко рамки и почти 20% повече площ на екрана от Series 6 и повече от 50% в сравнение със Series 3. Промяна, която е видима и забележима.
Винаги включен Retina дисплей. Лесно за очите и пръстите

Вече не е нужно да докосвате екрана или да вдигате китката си, за да видите часа, усложненията и друга информация на циферблата: Apple Watch Series 7 има винаги включен Retina дисплей, който вече е 70% по-ярък на закрито, когато ръката ви е в покой.

Новият дизайн също така означава, че бутоните се възползват максимално от размера на дисплея. Ще видите колко лесно е да използвате приложения като Калкулатор и Хронометър и дори да пишете имейли и съобщения за рекордно време с функцията Scribble.
41 мм полунощ черен алуминиев корпус със спортна лента

Насладете се на светлината, пречупваща се от границите, създавайки фин ефект, който размива границата между корпуса и дисплея… Елегантното 41-милиметрово тяло на този Apple Watch Series 7 е направено от 100% рециклиран алуминий от аерокосмически клас и е много лек, което прави идеален е за китки с диаметър между 130 и 200 милиметра.

Apple използва високоефективен флуороеластомер за спортната лента на този модел, което я прави едновременно издръжлива и мека. Крайният щрих е практичното затваряне с щифтове. Можете да го замените със съвместима каишка за вашия Apple Watch (38/40 мм), като го адаптирате към различни събития.
Най-трудният Apple Watch някога

Постигането на по-голям, винаги включен Retina дисплей означава иновация в основните аспекти на дизайна. И това също им позволи да издигнат здравината на предното стъкло на следващото ниво, като Apple Watch 7 е устойчив на удар и прах (IP6X) и водоустойчив до 50 метра.

Това е така, защото най-дебелата част на стъклото е два пъти по-дебела от Apple Watch Series 6 и е преработена с нова плоска основа, която го прави по-здрава и устойчива на удари. И тъй като сензорът за докосване и OLED панелът вече са едно цяло, дебелината и границите на екрана са намалени.
Измерете процента на кислород в кръвта

Series 7 се грижи за вас денонощно с революционно приложение и сензор, които за начало могат да измерват кислородната ви сатурация, или ръчно, когато работи най-добре за вас, или автоматично през целия ден. Нивото на кислород е ключов индикатор за цялостното ви благополучие, показващ дали тялото ви усвоява достатъчно кислород и как се разпределя. Така че научете как да използвате приложението Blood Oxygen на Apple Watch Series 7 и го дръжте под контрол.

Измерванията в приложението Blood Oxygen не са предназначени за медицинска употреба, като самодиагностика или консултация с професионалист, и трябва да се използват само за общо здраве и фитнес.
Направете ЕКГ по всяко време

В допълнение, с приложението ЕКГ, Apple Watch Series 7 може да генерира електрокардиограма, подобна на ЕКГ с 1 отвеждане. Електродите, вградени в Digital Crown и задното стъкло, работят с приложението ЕКГ, за да четат електрическите импулси в сърцето ви. Просто поставете пръста си върху Digital Crown, за да генерирате ЕКГ вълнова форма само за 30 секунди. Приложението ЕКГ ще ви каже дали сърдечният ви ритъм показва признаци на предсърдно мъждене, което е сериозен тип сърдечна аритмия, или синусов ритъм, който показва, че сърцето ви бие нормално.

Приложението ЕКГ не се препоръчва за използване от лица под 22 години. С приложението ЕКГ вашият Apple Watch може да генерира електрокардиограма, подобна на електрокардиограма с 1 отвеждане.
Проследяване на съня и скоростта на дишане

Време е да мечтаете! Приложението Sleep не само проследява часовете, в които спите, но също така ви помага да създадете график и нощна рутина, за да получите почивката, от която се нуждаете. Той дори следи скоростта на дишането ви през нощта. Както можете да видите, това приложение се грижи за вас.
Спрете, размислете и намалете нивата на стрес

Направете почивка дори

през деня, за да намалите нивата на стрес: новата функция Reflect на приложението Mindfulness ви помага да се потопите в мисъл чрез красива анимация.
Мотивирайте се сериозно с вашия интелигентен личен треньор

Бягане, плуване, коремни преси и много други: Apple Watch 7 има тренировка за вас. А сега дори знае как да прави тай чи или пилатес, за да можете да упражнявате тялото и ума си. Това е като да носиш фитнес зала на китката си!

Apple Watch 7 също е водоустойчив до дълбочина до 50 метра*. Така че можете да го използвате независимо дали тренирате в открити води или проследявате бяганията и обиколките си в басейна.

Мотивирайте се през целия ден с 3 пръстена за активност (Движение, Упражнение и Стоене), които показват колко сте се движили през деня. Споделете резултатите си с приятелите и семейството си, за да ги мотивирате… Или да се състезавате!

Apple Watch Series 7 има сертификат ISO 22810:2010 за водоустойчивост до 50 метра. Така че може да се използва за дейности в плитка вода, като плуване в басейн или океан. Въпреки това, те не трябва да се използват за гмуркане, водни ски, високоскоростни водни дейности или дълбоки гмуркания.
Автоматично циклене и откриване на падане

Въпреки че се адаптира към всеки спорт, Apple Watch 7 е идеален за любителите на колоезденето. Когато започнете да карате колело, Apple Watch забелязва и ви напомня да започнете тренировка. Разпознаването на падане, сега оптимизирано за колоездене и други спортове, може да се обади на спешни служби, ако претърпите злополука. Гласовите съобщения ви информират за напредъка ви по отношение на скорост, разстояние и други, така че да можете да държите очите си на пътя. И ако имате електрически велосипед, подобрен алгоритъм изчислява калориите по-точно.
Съобразено с вашите нужди

Apple Watch Series 7 ви дава достъп до хиляди приложения, налични в App Store, което го прави идеалното устройство за всяко хоби – сърфиране, фотография, астрономия, каквото и да е. Изтеглете приложението по ваш избор директно в Apple Watch, така че винаги да е на една ръка разстояние. Като Apple Music*, която поставя 75 милиона песни на китката ви, за да ви мотивира. Можете също да слушате подкасти и аудиокниги, за да се забавлявате, докато горите калории.

Приложението Карти също ви помага да стигнете до вашата дестинация, независимо дали ходите пеша, шофирате или използвате обществен транспорт. Ще усещате малки почуквания, когато трябва да завиете, така че не е нужно да гледате часовника си, за да останете на курса.

*Изисква се абонамент за Apple Music.
Напълнете до 80% от батерията си само за 45 минути

И накрая, новата система за зареждане на Apple Watch Series 7 е предназначена да гарантира, че не губите нито секунда. Благодарение на неговата преработена архитектура за зареждане и бързо зареждащ се USB-C кабел, ще имате 80% батерия само за 45 минути*.

*Тестване, проведено от Apple през август 2021 г. с прототипи на Apple Watch Series 7 (GPS) и Apple Watch Series 7 (GPS + Cellular), всички сдвоени с iPhone и предварителен софтуер, като се използва USB-C кабел за бързо магнитно зареждане на Apple Watch ( модел A2515) и Apple 20W USB-C захранващ адаптер (модел A2305). Времето за зареждане зависи от географията, настройките и факторите на околната среда. Реалните резултати могат да варират.

Уведомление за спад в цената
Зъздайте безплатно уведомление за по-ниска цена
Направи уведомление за Apple Watch Series 7 (GPS) - Caja de Aluminio en Blanco Estrella de 41 mm - Correa Deportiva... - €289,62
История на цената

История на цената Apple Watch Series 7 (GPS) - Caja de Aluminio en Blanco Estrella de 41 mm - Correa Deportiva...

Статистика

Цена в момента $309.4910/06/2024
Най-висока цена$306.1518/12/2023
Най-ниска цена$289.6202/01/2024
От 03/12/2023

Последни промени в цените

$289.6202/01/2024
$300.0425/12/2023
$306.1518/12/2023
$305.8603/12/2023

История на цената Apple Watch Series 7 (GPS) - Caja de Aluminio en Blanco Estrella de 41 mm - Correa Deportiva...

Статистика

Цена в момента 566,44 лв.10/06/2024
Най-висока цена306,15 лв.18/12/2023
Най-ниска цена289,62 лв.02/01/2024
От 03/12/2023

Последни промени в цените

289,62 лв.02/01/2024
300,04 лв.25/12/2023
306,15 лв.18/12/2023
305,86 лв.03/12/2023
Ценова информация
  • Този продукт е наличен в Amazon.es, Amazon.fr, Amazon.it, Amazon.de, Best Buy U.S, Amazon.com, Amazon.co.uk.
  • В amazon.es можете да закупите Apple Watch Series 7 (GPS) - Caja de Aluminio en Blanco Estrella de 41 mm - Correa Deportiva Blanco Estrella - Talla única само за €289,62 , което е с 64% по малко от цената в Best Buy U.S ($799.99).
  • Най-ниската цена за Apple Watch Series 7 (GPS + Cellular) 45mm Gold Stainless Steel Case with Gold Milanese Loop - Gold (Verizon) е била на 10/06/2024 10:22.
Новини

Huawei Watch D, Apple Watch Series 7 и какво предлага часовникът на Huawei - Lifestyle.bg

26/12/2021 - Lifestyle.bg

Huawei Watch D, Apple Watch Series 7 и какво предлага часовникът на Huawei  Lifestyle.bg...

Apple Watch Series 7 идва с по-голям дисплей - Новини - Mobile Bulgaria

14/09/2021 - Mobile Bulgaria

Apple Watch Series 7 идва с по-голям дисплей - Новини  Mobile Bulgaria...

Видео

Apple Watch Series 7 Review: Spot the Differences!

Apple Watch Series 7 really just has 1 big upgrade. That shirt! http://shop.MKBHD.com The Moment x MKBHD Watch Band: ...