Сравнение на цена Amazfit GTR 3 Pro смарт часовник

5.002
1 · 0
Снимка
Amazfit GTR 3 Pro
Оцени
5.002
Зъздайте безплатно уведомление за по-ниска цена
Направи уведомление за New Amazfit GTR 3 Pro GTR3 Pro GTR-3 Pro Smartwatch Alexa Built-in 1.45" AMOLED Display GPS with... - $144.36
Цена от

История на цената New Amazfit GTR 3 Pro GTR3 Pro GTR-3 Pro Smartwatch Alexa Built-in 1.45" AMOLED Display GPS with…

Статистика

Цена в момента 263,16 лв.10/04/2024
Най-висока цена179,99 лв.24/04/2023
Най-ниска цена144,36 лв.19/09/2023
От 24/04/2023

Последни промени в цените

144,36 лв.19/09/2023
149,98 лв.29/08/2023
179,99 лв.04/07/2023
174,59 лв.27/06/2023
170,99 лв.20/06/2023

Поради естеството на онлайн пазара цените постоянно се променят. Цената по горе е приблизителна. За да разберете актуалната цена на доставчика моля кликнете на бутона „Купи сега“.

Характеристики

Amazfit GTR 3 Pro смарт часовник

Общи параметри

Марка: Amazfit
Продукт: Смарт часовник
Име: GTR 3 Pro

Екран

Размер: 1,45 ”(кръгла)
Тип: AMOLED
Резолюция: 480 x 480 стр
Плътност: 331 ppi
Стъкло: 2.5D закалено стъкло + покритие против отпечатъци

технически параметри

Здравен сензор: BioTrackerTM 3.0 PPG биометричен сензор (6PD + 2LED)
Сензори за движение: акселерометър, жироскоп, геомагнит, висотомер, околна светлина, температура
Връзка: Bluetooth 5.1 BLE, WLAN 2.4 GHz
GNSS: GPS, GLONASS, Galileo, BDS, QZSS
Поддържани устройства: Android 7.0 или по-нова версия, iOS 12 или по-нова версия
Приложение: Zepp APP

Допълнителни функции

Дистанционно управление на музика и камера на телефона (чрез Bluetooth)
Състояние на дейност
Прогноза за времето
Осъществяване/отговаряне на повиквания (чрез Bluetooth)
Известия за входящи повиквания и известия (чрез Bluetooth)
Таймер
Хронометър
Напомняне за събитие
Напомняне за заседналия начин на живот
Будилник
Часовник
компас
Фенер
Намерете телефон
Рекордер
Списъци със задачи
Инструмент за измерване на температура
Запис на менструалния цикъл

Батерия

Капацитет: 450 mAh
Автономност (типична дневна употреба): до 12 дни
Автономност (режим на пестене): до 30 дни
Автономност (тежка употреба): до 6 дни
Автономност (GPS активен): до 35 часа
Време за зареждане: 2 часа
Метод на зареждане: магнитна основа

Естетически параметри

Материал на часовника: Алуминиева сплав
Каишка: Силиконова (сменяема 22 мм) – Регулируема за китки от 155 до 218 мм
Степен на непропускливост: 5 АТМ
Размери: 46 х 10,7 мм
Тегло (без каишка): 32гр
Тегло (с каишка): 57 гр

Марка/Модел
Модел:
GTR 3 Pro
Оферти
$170.15
$214.47
от 30/03/2024 23:56
Amazon.fr
310,17 лв.
390,96 лв.
от 30/03/2024 23:56
Amazon.fr
Допълнителна информация

Amazfit GTR 3 Pro с високоговорител и микрофон за Bluetooth разговори и 2,3 GB за съхранение и възпроизвеждане на музика

UHD AMOLED дисплей – 1,45″ кръгъл дизайн – 480 x 480p резолюция – 24/7 наблюдение на здравето – Zepp APP – Страничен бутон за навигация – До 12 дни типична ежедневна употреба – Bluetooth разговори – Гласов асистент – Независимо възпроизвеждане на музика – 150+ спортни режима – 5 ATM водоустойчив – 5 ATM водоустойчив

Тук идва Amazfit GTR 3 Pro, новото поколение часовници Xiaomi Amazfit с мощни функции и интелигентни функции за наблюдение на здравето, задвижвани от най-модерните технологии, сензор BioTracker 3.0 PPG и новата операционна система Zepp OS. В допълнение към това, което предлага Amazfit GTR 3, тази Pro версия включва високоговорител + микрофон за Bluetooth разговори, 2,3 GB памет за музика и инструмент за измерване на температурата. Всичко е опаковано в елегантен дизайн с кръгла рамка с до 12 дни живот на батерията. Ще пропуснеш ли? Ето всичко, което трябва да знаете, за да закупите Xiaomi Amazfit GTR 3 Pro.
Оптимизирано управление на батерията за 12 дни непрекъсната употреба

Като за начало е важно да знаете, че вашият часовник GTR 3 Pro винаги ще бъде готов да ви придружава по време на вашите пътувания и да проследява напредъка ви, тъй като гарантира дълбоко оптимизирана система за управление на батерията. Всъщност, с едно зареждане, 450 mAh батерията на Amazfit GTR 3 Pro може да издържи до 12 дни* типична дневна употреба, до 6 дни* интензивна употреба, до 35 часа* с активиран GPS и до 30 дни* в режим на пестене на батерия.
* Данните за батерията и зареждането са получени от вътрешни лаборатории. Действителните резултати може да варират в зависимост от разликите във версията на софтуера, средата и условията на използване и може да не отразяват действителния продукт.
Високоговорител + микрофон за Bluetooth разговори

Получавате ли важно обаждане по средата на вашата тренировка? След това вече няма нужда да бягате за мобилния си телефон. Часовникът GTR 3 Pro интегрира вграден високоговорител и микрофон, за да можете да извършвате или отговаряте на Bluetooth повиквания в движение – удобно и лесно, както никога досега!
2,3 GB за съхранение на музика

От друга страна, Amazfit GTR 3 Pro идва с 2,3 GB място за съхранение на музика, което е повече от достатъчно за прехвърляне на около 470 песни. Това означава, че можете да слушате музиката си локално и независимо, без да се налага да носите мобилния си телефон.
Нова операционна система Zepp OS с гласов асистент

Ето още един основен играч на Amazfit GTR 3 Pro: новата операционна система Zepp, която оформя прекрасна нова цветова схема, заема по-малко място и въвежда по-богата екосистема от приложения, с по-плавни взаимодействия и бърз достъп до любимите ви функции.

Той също така предлага няколко начина за взаимодействие с вашия часовник, като например въртящата се корона и страничния бутон или гласовия асистент на Amazon Alexa. Помолете за помощ офлайн, за да зададете аларми, да стартирате спортен режим или да отворите приложение, и онлайн, за да поискате информация за времето, да управлявате вашите интелигентни домашни устройства, да създавате списъци за пазаруване, да задавате въпроси, да получавате преводи… и много, много повече.
По-точни показатели с новия оптичен сензор BioTracker 3.0

С подобрения биометричен сензор BioTracker 3.0 PPG, който включва 6 фотодиода в сравнение с 2 в предишното поколение, Amazfit GTR 3 Pro извършва множество супер точни показатели за здравето по ултраефективен начин, като динамичен мониторинг на сърдечната честота или насищане на кръвта с кислород , както и PAI (Personal Activity Intelligence)* системата за оценка на здравето, която събира всички тези данни и ги трансформира в една цифрова стойност, за да разберете по-добре цялостното ви здравословно състояние.
* Предназначен само за общо уелнес и фитнес цели. Не е предназначен за използване при откриване, диагностика или лечение на каквото и да е медицинско състояние или заболяване. Измерванията са само за лична справка. Консултирайте се с медицински специалист за съвет.
Управлявайте нивото на стрес със сигнали и дихателни упражнения

Освен по-точни данни, новият сензор BioTracker 3.0 PPG на GTR 3 Pro въвежда полезна нова функция за здравето: откриване на скоростта на дишане, която можете лесно да вземете с едно докосване. Той също така подобрява наблюдението на нивото на стрес, което вече се извършва автоматично и ви предупреждава, когато нивото на стрес е твърде високо. Така че, ако имате нужда да се отпуснете, можете да се възползвате от новите включени дихателни упражнения.
Мониторинг на съня, ниво на SpO2 и качество на дишането, докато спите

Друга важна функция е мониторът на съня, който изчерпателно открива и анализира фазите на съня ви, докато си почивате. А подобрените опции за измерване ви позволяват да проверявате нивата на кислород в кръвта и качеството на дишането, докато спите, като ви дават препоръки, които да ви помогнат да подобрите качеството и продължителността на вашата почивка.
Повече от 150 спортни режима с професионален анализ на данни

Носете най-крещящия си анцуг, вашия смарт часовник и излезте навън за любимия си спорт. Amazfit GTR 3 Pro проследява вашите дейности и фитнес резултати, брои стъпки, проверява калориите, проследява маршрути с GPS…

Накратко, новият GTR 3 Pro проследява вашите тренировки и получава

оценявайте данните чрез над 150 режима на обучение, което ви насърчава да продължите напред и да се подобрявате. Освен това той автоматично разпознава 8-те най-използвани спортни режима, така че дори не е нужно да се сещате да ги избирате преди да тренирате, включително: Бягане на открито, Бягане на закрито, Ходене на открито, Ходене на закрито, Колоездене, Плуване, Гребане и Елиптика.

В допълнение, чрез алгоритъма за движение TrainingBeats, Amazfit GTR 3 Pro може да осигури професионален анализ на събраните данни, като посочва също максималната консумация на кислород (VO₂max), тренировъчното натоварване (TL), тренировъчния ефект (TE) и общото време за възстановяване.
5 ATM водоустойчивост и режим на плуване

Нещо повече, благодарение на водоустойчивия сертификат до 50 метра, новият Amazfit GTR 3 Pro е готов за ежедневна употреба без притеснения по време на любимия ви воден спорт. В допълнение, режимът Swimming записва множество данни, свързани с тази дейност, като индекс на SWOLF, брой удари, продължителност, разстояние и др.
1,45-инчов кръгъл UHD AMOLED екран

Сега можете да преглеждате всичките си данни и знаци с перфектно качество дори при ярка слънчева светлина, без да се налага да посягате към телефона си: GTR 3 Pro разполага с UHD AMOLED дисплей с разделителна способност 480 x 480 пиксела и високо ниво на яркост до 1000 нита.

Amazfit GTR 3 Pro също така добавя някои подобрения към класическия, заоблен дизайн на GTR 2, като се започне с по-голям екран (1,45″ срещу 1,39″ на GTR 2) с по-тесни рамки, което води до по-високо съотношение екран към тяло. Разбира се, можете да го адаптирате към ежедневния си външен вид с над 150 фиксирани циферблата, над 150 винаги включени дисплея, 23 адаптивни дизайна и 15 анимирани дизайна.
GTR 3 Pro с 22 мм силиконова каишка

Покажете този красив часовник! 2.5D извито стъкло, покриващо предната част на Amazfit GTR 3 Pro, е деликатно интегрирано с лекия, но издръжлив алуминиев корпус. Неговият елегантен цвят и деликатен дизайн без рамка подобряват визуалното потапяне и естетиката.

Amazfit GTR 3 Pro също остава приятно прилепнал на китката ви през целия ден благодарение на меката флуороеластомерна каишка: издръжлива, устойчива на пот и с твърдо прилягане, за да бъде в крак с вас. Може лесно да се замени с универсална 22мм каишка.

Уведомление за спад в цената
Зъздайте безплатно уведомление за по-ниска цена
Направи уведомление за New Amazfit GTR 3 Pro GTR3 Pro GTR-3 Pro Smartwatch Alexa Built-in 1.45" AMOLED Display GPS with... - $144.36
История на цената

История на цената New Amazfit GTR 3 Pro GTR3 Pro GTR-3 Pro Smartwatch Alexa Built-in 1.45" AMOLED Display GPS with...

Статистика

Цена в момента $144.3610/04/2024
Най-висока цена$179.9924/04/2023
Най-ниска цена$144.3619/09/2023
От 24/04/2023

Последни промени в цените

$144.3619/09/2023
$149.9829/08/2023
$179.9904/07/2023
$174.5927/06/2023
$170.9920/06/2023

История на цената New Amazfit GTR 3 Pro GTR3 Pro GTR-3 Pro Smartwatch Alexa Built-in 1.45" AMOLED Display GPS with...

Статистика

Цена в момента 263,16 лв.10/04/2024
Най-висока цена179,99 лв.24/04/2023
Най-ниска цена144,36 лв.19/09/2023
От 24/04/2023

Последни промени в цените

144,36 лв.19/09/2023
149,98 лв.29/08/2023
179,99 лв.04/07/2023
174,59 лв.27/06/2023
170,99 лв.20/06/2023
Ценова информация
  • Този продукт е наличен в AliExpress, Amazon.es, Amazon.com, Amazon.fr, Amazon.it, Best Buy U.S, Amazon.de, Amazon.co.uk.
  • В amazon.es можете да закупите Amazfit GTR 3 Pro Smartwatch Deportivo Pantalla AMOLED de 1.45"Frecuencia Cardíaca Sueño Estrés Monitorización de SpO2 150+ Modos Deportivos GPS Llamadas Bluetooth Control de Música Alexa Negro само за €135,90 , което е с 32% по малко от цената в Amazon.de (€199,90).
  • Най-ниската цена за Amazfit Smartwatch GTR 3 Pro 1,45 Zoll AMOLED-Display Fitness Watch mit GPS, Überwachung von Herzfrequenz, Schlaf, Stress, SpO2, über 150 Sportmodi, Bluetooth-Anrufen, Musiksteuerung, Alexa (Black) е била на 30/03/2024 23:56.
Новини
Видео

Amazfit GTR 3 PRO Smartwatch Review - Best Smartwatch of 2021?

Reviewing the newly launched Amazfit GTR 3 Pro. This is a feature packed smartwatch, featuring Large AMOLED display, ...