Сравнение на цена Amazfit GTR 3 смарт часовник

0.000
Снимка
Amazfit GTR 3
Оцени
0.000
Зъздайте безплатно уведомление за по-ниска цена
Направи уведомление за Amazfit GTR 3 Montre Connectée avec Alexa, 1.39" AMOLED, Autonomie de 21 Jours, SpO2, 150+ Modes... - €99,99
Цена отИстория на цената Amazfit GTR 3 Montre Connectée avec Alexa, 1.39" AMOLED, Autonomie de 21 Jours, SpO2, 150+ Modes…

Статистика

Цена в момента $106.8509/06/2024
Най-висока цена$106.2319/12/2023
Най-ниска цена$99.9931/12/2023
От 10/12/2023

Последни промени в цените

$99.9931/12/2023
$106.2319/12/2023
$103.9210/12/2023

История на цената Amazfit GTR 3 Montre Connectée avec Alexa, 1.39" AMOLED, Autonomie de 21 Jours, SpO2, 150+ Modes…

Статистика

Цена в момента 195,56 лв.09/06/2024
Най-висока цена106,23 лв.19/12/2023
Най-ниска цена99,99 лв.31/12/2023
От 10/12/2023

Последни промени в цените

99,99 лв.31/12/2023
106,23 лв.19/12/2023
103,92 лв.10/12/2023

Поради естеството на онлайн пазара цените постоянно се променят. Цената по горе е приблизителна. За да разберете актуалната цена на доставчика моля кликнете на бутона „Купи сега“.

Характеристики

Amazfit GTR 3 смарт часовник

Общи параметри

Марка: Amazfit
Продукт: Смарт часовник
Име: GTR 3

Екран

Размер: 1,39 ”(кръгла)
Тип: AMOLED
Резолюция: 454 x 454 стр
Плътност: 326 ppi
Стъкло: 2.5D закалено стъкло + покритие против отпечатъци

технически параметри

Здравен сензор: BioTrackerTM 3.0 PPG биометричен сензор (6PD + 2LED)
Сензори за движение: акселерометър, жироскоп, геомагнит, висотомер, околна светлина
Връзка: Bluetooth 5.1 BLE
GNSS: GPS, GLONASS, Galileo, BDS, QZSS
Съвместими устройства: Android 7.0 или по-нова версия, iOS 12 или по-нова
Приложение: Zepp APP

Допълнителни функции

Дистанционно управление на музика и камера на телефона (чрез Bluetooth)
Състояние на дейност
Прогноза за времето
Известия за входящи повиквания и известия (чрез Bluetooth)
Таймер
Хронометър
Напомняне за събитие
Напомняне за заседналия начин на живот
Будилник
Часовник
компас
Фенер
Намерете телефон
Рекордер
Списъци със задачи
Запис на менструалния цикъл

Батерия

Капацитет: 450 mAh
Автономност (типична ежедневна употреба): до 21 дни
Автономност (икономичен режим): до 35 дни
Автономност (интензивна употреба): до 10 дни
Автономност (GPS активен): до 35 часа
Време за зареждане: 2 часа
Метод на зареждане: магнитна основа

Естетически параметри

Материал на часовника: Алуминиева сплав
Каишка: Силиконова (сменяема 22 мм) – Регулируема за китки от 155 до 218 мм
Степен на непропускливост: 5 АТМ
Размери: 45,8 х 10,8 мм
Тегло (без каишка): 32гр
Тегло (с каишка): 49гр

Марка/Модел
Модел:
GTR 3
Оферти
Допълнителна информация

Amazfit GTR 3 с 1,39-инчов кръгъл HD AMOLED дисплей и над 150 спортни режима

HD AMOLED дисплей – 1,39″ кръгъл дизайн – 454 x 454p резолюция – 24/7 наблюдение на здравето – Zepp APP – Страничен бутон за навигация – До 21 дни типична ежедневна употреба – Гласов асистент – Над 150 спортни режима – 5 ATM водоустойчиви

Тук идва Amazfit GTR 3, новото поколение часовници на Xiaomi Amazfit с мощни функции и интелигентни функции за наблюдение на здравето, осигурени от най-модерните технологии и интуитивна и точна операционна система. И в допълнение към това, което вече предлага Amazfit GTR 2, GTR 3 включва наблюдение на дишането и процента на SpO2, сигнали за висок стрес и дихателни упражнения. Всичко се предлага в страхотно изглеждащ дизайн с до 21 дни живот на батерията. Така че… не пропускайте? Ето всичко, което трябва да знаете, за да решите да закупите Xiaomi Amazfit GTR 3
Повече от 150 спортни режима с професионален анализ на данни

Носете най-крещящия си анцуг, вашия смарт часовник и излезте навън за любимия си спорт. Amazfit GTR 3 проследява вашите дейности и фитнес резултати, брои стъпки, проверява калориите, проследява маршрути с GPS…

Накратко, новият GTR 3 проследява вашите рутини и получава супер точни данни чрез повече от 150 режима на обучение, като ви насърчава да продължавате и да се подобрявате. Освен това той автоматично разпознава 8-те най-използвани спортни режима, така че дори не е нужно да се сещате да ги избирате преди да тренирате, като: Бягане на открито, Бягане на закрито, Ходене на открито, Ходене на закрито, Колоездене, Плуване, Гребане и Елиптична.

В допълнение, чрез алгоритъма за движение TrainingBeats, Amazfit GTR 3 може да осигури професионален анализ на събраните данни, като също така показва максималната консумация на кислород (VO₂max), тренировъчното натоварване (TL), тренировъчния ефект (TE) и общото време за възстановяване.
По-точни показатели с новия оптичен сензор BioTracker 3.0

С подобрения биометричен сензор BioTracker 3.0 PPG, включващ 6 фотодиода в сравнение с 2 в предишното поколение, Amazfit GTR 3 изпълнява множество супер точни показатели за здравето по ултраефективен начин, като динамично наблюдение на сърдечната честота или насищане на кръвта с кислород, както и като PAI (Personal Activity Intelligence)* система за оценка на здравето, която събира всички тези данни и ги трансформира в една цифрова стойност, за да разберете по-добре цялостното ви здравословно състояние.
* Предназначен само за общо уелнес и фитнес цели. Не е предназначен за използване при откриване, диагностика или лечение на каквото и да е медицинско състояние или заболяване. Измерванията са само за лична справка. Консултирайте се с медицински специалист за съвет.
Мониторинг на съня, ниво на SpO2 и качество на дишането по време на сън

Особено внимание заслужава неговият монитор за сън, който изчерпателно открива и анализира етапите на съня ви по време на почивка. В допълнение, подобрените опции за измерване ви позволяват да проверявате нивата на кислород в кръвта и качеството на дишането по време на сън и предлага препоръки, които да ви помогнат да подобрите качеството и продължителността на съня си.
Управлявайте нивото на стрес със сигнали и дихателни упражнения

Освен по-точни данни, новият сензор BioTracker 3.0 PPG въвежда нова и полезна функция за здравето: откриване на скоростта на дишане, която можете лесно да измерите само с едно докосване. Той също така подобрява наблюдението на нивото на стрес, което вече ще се извършва автоматично и ще ви предупреждава, когато е твърде високо. Така че, ако трябва да се отпуснете, можете да се обърнете към новите дихателни упражнения.
1,39-инчов кръгъл HD AMOLED екран

Сега можете да видите всичките си данни и знаци с перфектно качество дори при ярка слънчева светлина, без да се налага да посягате към мобилния си телефон: GTR 3 разполага с HD AMOLED дисплей с разделителна способност 454 x 454 пиксела и високо ниво на яркост до 1000 нита.

Amazfit GTR 3 също така добавя някои подобрения към класическия кръгъл дизайн на Amazfit GTR 2, като се започне с по-тесни рамки, които водят до по-високо съотношение на екрана към тялото. Разбира се, можете да го адаптирате към ежедневния си външен вид с над 100 фиксирани дизайна на лицето, над 100 дизайна на винаги включени дисплеи, 8 адаптивни дизайна и 15 анимирани дизайна.
2.5D извито стъкло и въртяща се корона за лесна навигация

Покажете този красив часовник! Извитото 2.5D стъкло, което покрива предната част на Amazfit GTR 3, се интегрира безпроблемно с елегантния, лек, но издръжлив алуминиев корпус на часовника, предлагайки деликатен дизайн без рамка, който подобрява визуалното потапяне и естетиката.

В допълнение, Amazfit GTR 3 разполага с корона от дясната си страна за удобна навигация в неговите приложения и менюта, с прецизна тактилна обратна връзка, осигурена от линейния двигател. Функционалността и дизайнът вървят ръка за ръка!
22 мм сменяема силиконова каишка

Amazfit GTR 3 остава приятно прилепнал на китката ви през целия ден благодарение на включената мека силиконова каишка: издръжлива, устойчива на изпотяване и здраво прилягаща, за да бъде в крак с вас. Може лесно да се замени с универсална 22мм каишка.
5 ATM водоустойчивост и режим на плуване

Той не само изглежда страхотно, но е наистина издръжлив

e също… Сертифициран водоустойчив до 50 метра, новият Amazfit GTR 3 е готов за ежедневна употреба без притеснения. А с режима за плуване, GTR 3 събира много данни дори докато плувате, като индекс на SWOLF, брой удари, продължителност и разстояние.
Обновена операционна система с гласов асистент

Ето още един основен играч на Amazfit GTR 3: новата операционна система Zepp, която оформя прекрасна нова цветова схема, заема по-малко място и въвежда по-богата екосистема от приложения, с по-плавни взаимодействия и бърз достъп до любимите ви функции.

Той също така предлага няколко начина за взаимодействие с вашия часовник, като гореспоменатата корона или Гласовия асистент с поддръжка за Alexa. Използвайте го офлайн, за да зададете аларми, да стартирате спортен режим, да отворите приложение и т.н., и онлайн, за да поискате информация за времето, да управлявате вашите интелигентни домашни устройства, да създавате списъци за пазаруване, да задавате въпроси, да получавате преводи… и много, много Повече ▼.
450 mAh батерия и до 35 дни живот на батерията

И накрая, Xiaomi Amazfit GTR 3 гарантира дълбоко оптимизирана система за управление на батерията. По този начин вашият часовник GTR 3 винаги ще бъде готов да ви придружава по време на вашите пътувания и да следи напредъка ви – без прекъсване! С едно зареждане батерията на Amazfit GTR 3 от 450 mAh е в състояние да издържи до 21 дни* типична ежедневна употреба, до 10 дни* интензивна употреба, до 35 часа* с активиран GPS и до 35 дни* в Saver режим.
* Данните за батерията и зареждането са получени от вътрешни лаборатории. Действителните резултати може да варират в зависимост от разликите във версията на софтуера, средата и условията на използване и може да не отразяват действителния продукт.

Уведомление за спад в цената
Зъздайте безплатно уведомление за по-ниска цена
Направи уведомление за Amazfit GTR 3 Montre Connectée avec Alexa, 1.39" AMOLED, Autonomie de 21 Jours, SpO2, 150+ Modes... - €99,99
История на цената

История на цената Amazfit GTR 3 Montre Connectée avec Alexa, 1.39" AMOLED, Autonomie de 21 Jours, SpO2, 150+ Modes...

Статистика

Цена в момента $106.8509/06/2024
Най-висока цена$106.2319/12/2023
Най-ниска цена$99.9931/12/2023
От 10/12/2023

Последни промени в цените

$99.9931/12/2023
$106.2319/12/2023
$103.9210/12/2023

История на цената Amazfit GTR 3 Montre Connectée avec Alexa, 1.39" AMOLED, Autonomie de 21 Jours, SpO2, 150+ Modes...

Статистика

Цена в момента 195,56 лв.09/06/2024
Най-висока цена106,23 лв.19/12/2023
Най-ниска цена99,99 лв.31/12/2023
От 10/12/2023

Последни промени в цените

99,99 лв.31/12/2023
106,23 лв.19/12/2023
103,92 лв.10/12/2023
Ценова информация
  • Този продукт е наличен в Amazon.fr, Amazon.de, Amazon.com, Amazon.es, Amazon.co.uk, Best Buy U.S, Amazon.it.
  • В amazon.fr можете да закупите Amazfit GTR 3 Montre Connectée avec Alexa, 1.39" AMOLED, Autonomie de 21 Jours, SpO2, 150+ Modes Sportifs, GPS, 5 ATM Etanche Smartwatch Sport (Noir) само за €99,99 , което е с 47% по малко от цената в Best Buy U.S ($189.99).
  • Най-ниската цена за Amazfit - GTR 3 Pro Smartwatch 1.45mm - Brown Leather е била на 09/06/2024 06:13.
Новини
Видео

Amazfit GTR 3 Full In-Depth Look: Still Damn Good. Here's Why.

Yep - this is the FULL in-depth tour of the Amazfit GTR3. Watch this before you buy to know ALL about this smartwatch!