Сравнение на цени - Категория ТВ бокс

ТВ бокс (TV box) малка, евтина кутия – медиен център, която се свързва с вашият телевизор и възпроизвежда филми, телевизионни предавания, приложения и игри. ТВ бокс са популярни артикули в наши дни и позволяват широк спектър от приложения, от сърфиране в мрежата до streaming видео направо към вашия телевизор. Тези малки кутии могат да превърнат почти всеки телевизор в смарт телевизор с широк набор от функции. Повечето хора ги използват за стриймване на филми или телевизионни предавания от любимите си стрийминг сайтове, като Netflix, Amazom TV, Disney Plus, Fubo TV или Hulu. Видеоклиповете могат също да се съхраняват локално, и да се ползват като обширна видеотека, чрез която да се възпроизвеждат при поискване.

След като ТВ бокса е свързан към телевизор и интернет, огромен избор от приложения могат да бъдат инсталирани на него. Например, приложение YouTube може да бъде инсталирано за гледане на видеоклипове в YouTube.

В повечето случай ТВ бокса идва с Android операционна система, която наподобява Windows или iOS и е създадена от Google главно за мобилни телефони. Тя работи на ARM-базирани процесори, което ги прави преносим към всяко устройство, което работи със същия хардуер. Тъй като операционната система Android е с отворен код и е безплатна, е много по-евтино да се произвежда хардуер на базата на нея и да се продава. Операционната система Android поддържа разходите ниски, което прави ТВ бокс евтин мултимедиен центр.

Показва 1 - 7 от 7
Препоръчано
Mecool KH3 60fps ТВ бокс

Цена
$35.99
64,93 лв.

X96 mini TV Box цена

Цена
$26.82
48,39 лв.

MINIX NEO U22-XJ ТВ бокс

Цена
$37.99
68,54 лв.