Junsun V1 pro Андроид GPS Мултимедия Навигация за Mazda 6 GH 2007-2012 BOSE
Заглавие на ревюто
Изключително добра Android Мултимедия за цената си
Общ рейтинг
4.8
Дизайн
5.0
Качество
4.0
Функционалност
5.0
Цена
5.0
·

За цената си и за функциите които предлага Junsun V1 pro е една от най-добрите мултимедии които можете да за закупите за вашият автомобил. След близо година ползване мога да кажа, че GPS навигацията напълно си заслужава. Свързването е изключително лесно и в 90% бутоните на волана работят без проблем. Единственото нещо което направих при инсталацията е да сложа допълнителен вентилатор за всеки случай, за да предпазя устойството от прегряване в жегите. Това което ми хареса при тази мултимедия е, че тя се стартира мигновено със завъртането на ключа. Не е необходимо да чакате да се зареди андроид операционната система. Пълното зареждане на андроид случва само когато колата е стояда дълго време без да бъде използвана, което е защита за да не падне акумулатора.

Функциите като Bluetooth разговори и музика, навигация с Google Maps и Waze директно от самата мултимедия, правят шофирането в пъти по-лесно. Безжичното свързване на Android Auto и Apple Carplay са функции които дори най-скъпите мултимедии нямат. Дизайна на потребителския интефейс е доста модерен и пъргав. Всички апликации работят без никакво насичане.

Естествено не всичко в тази китайски GPS навигация е страхотно. Няколко неща които мога да определя като минуси след дългото използване са:

  • някакво забавяне на преноса на глас през мултимедията при провеждането на разговори – отсрешната страна ви чува със лего забавяне
  • по някаква причина при използването на Waze директно в мултимедията и интернет от СИМ картата, интернета прекъсва след 5 мин и трябва да го изключите и включите отново. След което няма проблем.
  • трудни първоначални експертни настройки – не става ясно кое меню за какво е и трябва да гледате доста видеа или да се консултирате с продавача, кое за какво е.
  • леко насичане при ползването на Андроид Ауто – това много зависи от вашия телефон, тъй като при Андроид Ауто се използва процесорната мощ на вашия телефон. И също така това съм го виждал и на оригиналните мултимедии. Явно си е генерален проблем.

Като цяло мултимедията е супер и дори превъзхожда в голяма част от случаите оригиналните мултимедии на много марки автомобили.

Коментари

Остави коментар